İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

2 farklı bilgisayar ve arkadaşıma da baktırdım, stok yok gözüküyor. Sabaha zaten biter yeni çıktıysa, maalesef. Görünüyorsa şu an almakta fayda var gibi.

Kapanmış sepete eklenmiyor. Vatan Bilgisayar da 1000 stok vardı 500 web 500 şube olacak şekilde şubelerden alabilirsiniz kasanın ismini söyleyerek. Bu saatte şubeden 500 ürün alacaklarını sanmıyorum yarın ilk iş en yakın vatana gidip satın almanız onlar hazırlayıp adresinize yollar.

2 farklı bilgisayar ve arkadaşıma da baktırdım, stok yok gözüküyor. Sabaha zaten biter yeni çıktıysa, maalesef. Görünüyorsa şu an almakta fayda var gibi.

Hocam para değer kaybetmesin diye TL tutmuyorum ondan dolayı yarını beklemem gerekiyor umarım kalır.

Kapanmış sepete eklenmiyor. Vatan Bilgisayar da 1000 stok vardı 500 web 500 şube olacak şekilde şubelerden alabilirsiniz kasanın ismini söyleyerek. Bu saatte şubeden 500 ürün alacaklarını sanmıyorum yarın ilk iş en yakın vatana gidip satın almanız onlar hazırlayıp adresinize yollar.

Hocam her vatandan yapılıyor mu bu? Bulunduğum bölgeye pek gelmiyor böyle şeyler,bir de zahmet olmazsa link atabilir misiniz?

Şu an bende de gitti neyse hayırlısı artık.

Ben 2 dakika önce aldım. Bana mı geldi acaba sonuncusu?

Eki Görüntüle 1768018

Hocam şu an tekrar stokta görünüyor parayı ayarladım ama kart bilgilerini girince taksit seçilmemiş diyor ama seçilecek bir yer de yok ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
@Phomeus konudan gördüm ve aldım hocam bir nevi haber verdiniz. Umarım pişman etmez. Ekran kartının 12 GB olması beni cezbetti.

Hayırlı olsun hocam bir ben alamadım galiba Ziraat Bankası kartı ile hata veriyor sürekli.

Uzun uğraşlarım sonucu bende alabildim Papara'dan ve Ziraat Bankası kartından sürekli hata veriyordu başka bir kart ile denemem gerekti ve düzeldi hala almak isteyen olursa sistem hala mevcut stoklar bitmemiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı