ImDominatingU
Kilopat
- Makaleler
- 1
2 farklı bilgisayar ve arkadaşıma da baktırdım, stok yok gözüküyor. Sabaha zaten biter yeni çıktıysa, maalesef. Görünüyorsa şu an almakta fayda var gibi.
2 farklı bilgisayar ve arkadaşıma da baktırdım, stok yok gözüküyor. Sabaha zaten biter yeni çıktıysa, maalesef. Görünüyorsa şu an almakta fayda var gibi.
Kapanmış sepete eklenmiyor. Vatan Bilgisayar da 1000 stok vardı 500 web 500 şube olacak şekilde şubelerden alabilirsiniz kasanın ismini söyleyerek. Bu saatte şubeden 500 ürün alacaklarını sanmıyorum yarın ilk iş en yakın vatana gidip satın almanız onlar hazırlayıp adresinize yollar.
Direkt oraya gittiğinde sana vermiyorlar zaten siparişini alıyorlar adresini veriyorsun hazırlıyorlar sistemin birleştirildiği yerde evine gönderiyorlar.Hocam her vatandan yapılıyor mu bu? Bulunduğum bölgeye pek gelmiyor böyle şeyler. Bir de zahmet olmazsa link atabilir misiniz?
Hocam ramler 2x8 zaten.
![]()
GOODRAM 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kirmizi-Siyah Single Kit Ram | ITOPYA
GOODRAM 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kirmizi-Siyah Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IR-XR3200D464L16SA/8G ITOPYA'dawww.itopya.com
Sistemde bu var hocam Single kit diyor.
@Phomeus konudan gördüm ve aldım hocam bir nevi haber verdiniz. Umarım pişman etmez. Ekran kartının 12 GB olması beni cezbetti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.