Phomeus
Kilopat
@AçkapıyıGardiyan ardiyan hocam sisteme 1100 TL zam gelmiş 14.889, 80TL olmuş iyi ki almışız.
İnşallah pişman etmez hocam. Aklımın bir ucunda 6700xt kaldı ama@AçkapıyıGardiyan ardiyan hocam sisteme 1100 TL zam gelmiş 14.889, 80TL olmuş iyi ki almışız.
İnşallah pişman etmez hocam. Aklımın bir ucunda 6700XT kaldı ama![]()
Hocam selam. Başka forumlarda araştırdığım kadarıyla itopyadan alınan 5600 kartlarda sıkıntı çıkabiliyormuş. Acaba bu forumdan var mı böyle durumlarla karşılaşanÜzmez inşallah NVIDIA Broadcast ve RTX özellklerinin tadını çıkartmaya bakalım biz hocam.![]()
Hocam selam. Başka forumlarda araştırdığım kadarıyla İtopya'dan alınan 5600 kartlarda sıkıntı çıkabiliyormuş. Acaba bu forumdan var mı böyle durumlarla karşılaşan.
PChocası forumunda birkaç öyle konu gördüm hocam. W11 de valorant oynatmıyormuş. Tabi ben onların yalancısıyım çok anlamam böyle bileşenlerden.Merhaba hocam pek rastlamadım ama özellikle İtopya'dan alınan işlemcilerde hata olması bir tık saçma geldi çünkü hepsi bilindik tedarikçilerden alıyor ve bu işlemci her yerde aynı yani böyle bir sorun olsa sadece İtopya'da olmazdı bence umarım yoktur da.
Hocam bir de sizin sipariş durumunda sipariş hazırlanıyor kısmı turuncu oldu mu? Ya da kargoya verme aşamasında mı turuncu oluyor acaba.
Pchocası forumunda birkaç öyle konu gördüm hocam. W11 de Valorant oynatmıyormuş. Tabii ben onların yalancısıyım çok anlamam böyle bileşenlerden.
Sipariş hazırlanıyor yazısı bende kırmızı.
Bende İtopya'dan aldım bu sistemi 06.05.2023'te ödeme onaylandı turuncu ama sipariş hazırlanıyor hala beyaz. Sanirim yoğunluk var.
Hocam benim de yaklaşık yarım saat önce turuncu oldu sanırsam sonraki aşama kargoya verilmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.