İtopya'dan Jaho-Strike alınır mı?

Hocam selam. Başka forumlarda araştırdığım kadarıyla İtopya'dan alınan 5600 kartlarda sıkıntı çıkabiliyormuş. Acaba bu forumdan var mı böyle durumlarla karşılaşan.

Merhaba hocam pek rastlamadım ama özellikle İtopya'dan alınan işlemcilerde hata olması bir tık saçma geldi çünkü hepsi bilindik tedarikçilerden alıyor ve bu işlemci her yerde aynı yani böyle bir sorun olsa sadece İtopya'da olmazdı bence umarım yoktur da.

Hocam bir de sizin sipariş durumunda sipariş hazırlanıyor kısmı turuncu oldu mu? Ya da kargoya verme aşamasında mı turuncu oluyor acaba.

Merhaba hocam pek rastlamadım ama özellikle İtopya'dan alınan işlemcilerde hata olması bir tık saçma geldi çünkü hepsi bilindik tedarikçilerden alıyor ve bu işlemci her yerde aynı yani böyle bir sorun olsa sadece İtopya'da olmazdı bence umarım yoktur da.

Hocam bir de sizin sipariş durumunda sipariş hazırlanıyor kısmı turuncu oldu mu? Ya da kargoya verme aşamasında mı turuncu oluyor acaba.
PChocası forumunda birkaç öyle konu gördüm hocam. W11 de valorant oynatmıyormuş. Tabi ben onların yalancısıyım çok anlamam böyle bileşenlerden.
Sipariş hazırlanıyor yazısı bende kırmızı.

Pchocası forumunda birkaç öyle konu gördüm hocam. W11 de Valorant oynatmıyormuş. Tabii ben onların yalancısıyım çok anlamam böyle bileşenlerden.
Sipariş hazırlanıyor yazısı bende kırmızı.

Siz deyince bende baktım hocam o anakart için miş ve BIOS'tan çok kolay düzeltiliyor.

Bende beyaz orası hala ondan şaşırdım ödeme onayladı turuncu oldu altaki çizgi de turuncu sadece gerisi beyaz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı