İtopya'dan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

6800 XT ile 6800 arasında FPS farkı çok bariz yalnız alırken iyi düşünün iki sistem arasında kalırsanız.

Bu sistemde ekran kartı güzel ama bu sefer de islemci ve RAM'lerden ödün vermiş DDR5 almak bu nesilde daha mantıklı gelecege yatırım olur sizin için.
Evet doğru diyorsunuz.

Hiç AMD ekran kartlı sistem almak istemiyorum. Ray Tracing, DLSS gibi şeyler yok gibi bir şey. Sürekli driver problemleri oluyor diye biliyorum. Acaba almayıp beklesem mi diye şu an çok kararsız kaldım.

RTX 4060 ti DLSS 2 ile bazı oyunlarda aynı FPS'i vermiş neredeyse yanlış görmediysem. DLSS 3 ile geçebilir mi acaba diye şüphelerim var.

Hiç AMD ekran kartlı sistem almak istemiyorum. Ray Tracing, DLSS gibi şeyler yok gibi bir şey. Sürekli driver problemleri oluyor diye biliyorum. Acaba almayıp beklesem mi diye şu an çok kararsız kaldım.

Hocam o driver sorunları 5000 serisinde kaldı ayrıca AMD'e ekran kartlarında ona bakılırsa FSR özelliği var boşuna ön yargıyla yaklaşmayın.

Ben en iyisi acele karar vermeden önce bekleyeyim cevaplarınız için teşekkürler.

RTX 4060 Ti DLSS 2 ile bazı oyunlarda aynı FPS'i vermiş neredeyse yanlış görmediysem. DLSS 3 ile geçebilir mi acaba diye şüphelerim var.

AMD sorunludur doğru ama hatta tavsiye etmem ama 4060 Ti kartından kesinlikle daha iyi 6800. 4060 Ti sistem alarak hata yapmayın. 4060 Ti sisteme 28k vereceğinize 20 kya 3070'li sistem alın daha mantıklı.

AMD sorunludur doğru ama hatta tavsiye etmem ama 4060 Ti kartından kesinlikle daha iyi 6800. 4060 Ti sistem alarak hata yapmayın. 4060 Ti sisteme 28k vereceğinize 20 kya 3070'li sistem alın daha mantıklı.
DLSS 3 kafamı çok karıştırdı ama gerçekten 4060 ti için çok pahalı bir sistem.

Ekran kartı 2. el alınmayacaksa hazır sistem daha mantıklı, ikinci el alınırsa 13000TL civarına RTX 3090 bulunabiliyor, sıfır olaraksa RTX 3070 var o fiyata. Aşağı yukarı aynı fiyata denk gelir sadece ekran kartı yüksek olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı