İtopya'dan sakın PC almayın!

Makaleler
4
İtopya'dan almış olduğum hazır sistemde oyunlarda takılma var. 5500 lira boşa gitti diyebilirim. Garantiye gönderdim, adamlar BIOS'u güncelleyip geri göndermişler. Geri geldiğinde de kutuya tekme atmışlar. 4 kez aramamıza rağmen oradaki 'Buket hanım' teknik servise bağlıyorum deyip kapattı. İade de etmiyorlar. Takılmayla alakalı bir sürü konu açtım. Artık kafayı yedim. Lütfen siz bu duruma düşmeyin. 500 lira fazla verip Vatan'dan alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden alırsan al herhangi parçada bir sorun olabilme ihtimali var , onun dışında sistem darboğaz yapabiliyor olabilir belki sen kurulumda hata yapıyorsundur. Tüm donanımların arızalı olcağını sanmıyorum paran da asla çöpe gitmez. Sistemini bir test etmeni öneririm detaylıca herşeyini. Arızalı bir parça varsa zaten değiştirilir garanti kapsamında yeni aldığın için.

Bildiğim kadarıyla hazır sistemlere Windows, sürücüler kurulu şekilde gönderiliyor yanlışsam düzeltim. Konu sahibi herhangi bir oyuna girdikten sonra takılmalar vb. yaşıyorsa sistemle alakalı bir sorundur.

Konularına baktım düşük kullanıma tek kanal RAM sebep oldu desek bunu İtopya da bilir heralde. Daha önce de söyledik hazır sistem almak 50/50 şans işidir. Kendiniz kurmadığınız sürece kronik sorunlu, satılmayan, nakliyede veya depoda kafa üstü çakılmış, kullanılıp iade edilmiş parçalardan sistemi kurarlar. Dikkatli olmakta fayda var her zaman, mecbur değilse parçaları tek tek alıp kendiniz kurmanız en iyisi.

Bildiğim kadarıyla hazır sistemlere Windows, sürücüler kurulu şekilde gönderiliyor yanlışsam düzeltim. Konu sahibi herhangi bir oyuna girdikten sonra takılmalar vb. yaşıyorsa sistemle alakalı bir sorundur.

Konularına baktım düşük kullanıma tek kanal RAM sebep oldu desek bunu İtopya da bilir heralde. Daha önce de söyledik hazır sistem almak 50/50 şans işidir. Kendiniz kurmadığınız sürece kronik sorunlu, satılmayan, nakliyede veya depoda kafa üstü çakılmış, kullanılıp iade edilmiş parçalardan sistemi kurarlar. Dikkatli olmakta fayda var her zaman, mecbur değilse parçaları tek tek alıp kendiniz kurmanız en iyisi.
Bilgisayar toplamayı bilmediğim için... Bir de ekran kartlarını 600tl indirmelerinin sebebi stokları eritmekti. Tüketici haklarına başvurursam illaki verirler yenisini. Ama daha 14 yaşındayım :(.
Nerden alırsan al herhangi parçada bir sorun olabilme ihtimali var , onun dışında sistem darboğaz yapabiliyor olabilir belki sen kurulumda hata yapıyorsundur. Tüm donanımların arızalı olcağını sanmıyorum paran da asla çöpe gitmez. Sistemini bir test etmeni öneririm detaylıca herşeyini. Arızalı bir parça varsa zaten değiştirilir garanti kapsamında yeni aldığın için.
Hangi uygulamalara ihtiyacım var teker teker yazar mısınız?
Olaya üzüldüm en yakın zamanda umarım hakkınıza ulaşırsınız.

Komik olan şey şu Vatan'da aynı tas aynı hamam yani Vatan'ın İtopya'dan çok farkı yok :).
Görerek almak en mantıklısıydı. 600 tl indirmelerinin sebebi 2.el ürünleri yutturmak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı