Ekran kartı için demiştim 22498.
Bunu alabilirsiniz fiyatı artırırsanız biraz 4070 Ti da alabilirsiniz. GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB GDDR6 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOL7MDABDX) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ekran kartı için demiştim 22498.
Bunu alabilirsiniz fiyatı artırırsanız biraz 4070 Ti da alabilirsiniz. GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB GDDR6 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOL7MDABDX) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
babanızın kafa yapısına okey diyelim çoğumuzun babası öyledir de kasadaki arkadaş ne kadar karaktersiz biriymiş ya. İnsanda biraz utanma olur o fiyata bu sistemi vermeye. İtopyanın kendisi zaten piyasaya göre kazık ama bu bildiğin kütük yani iade edebiliyorsan 1 saniye dahi düşünme itopya da olsa yine o fiyata bundan daha iyi bir sistem %100 bulursun.Dün ailemle birlikte İtopya mağazasına bilgisayar almak için gittim. Babam biraz geri kafalı olduğundan sistemi toplarken bana değil kasadaki adama seçtirdi. Sistem kötü mü veya artı ödeme yapmadan daha iyisi yapılabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Sistem 55814 TL tuttu
Eki Görüntüle 2375492
bu ikisine bakın hocam3 fanlı arıyordum ve ürünü itopyadan aldık başka siteden iade yapamam.
Bu ikisine bakın hocam.
![]()
MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X E 8G OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA
MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X E 8G OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RTX 4060 TI VEN 3X E 8GOC ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti GAMING X SLIM 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA
MSI GeForce GeForce RTX 4060 Ti GAMING X SLIM 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RTX 4060 TI GAM X SLI 16G ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
23 kadar çıkarsanız bu da var.
![]()
GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R78XTGAMING OC-16GD ITOPYA'dawww.itopya.com
Babanızın kafa yapısına okey diyelim çoğumuzun babası öyledir de kasadaki arkadaş ne kadar karaktersiz biriymiş ya. İnsanda biraz utanma olur o fiyata bu sistemi vermeye. İtopya'nın kendisi zaten piyasaya göre kazık ama bu bildiğin kütük yani iade edebiliyorsan 1 saniye dahi düşünme İtopya da olsa yine o fiyata bundan daha iyi bir sistem %100 bulursun.
İtopya mağazasına gittiysen, sitesinden gördüğün sistemi sorup onu isteseydin?
Bence kesin iade edin, daha iyisini alın.
Bu İtopya'dan zaten çöp bile alınmaması lazım öyle bir yer.
Bilmem ne pazartesi, efsane cuma, bilmem ne kasım ayağına bindirim yapıyorlar sadece.
Vatan da 40-45k ya 4060 sistem topluyorlarmış.
Zaten F/P sistem varsa almaya gidin yoksa böyle yerler kendi primleri için kazık atarlar.
Şeref ve haysiyetleri yoktur.
55K'ya 4070 Ti Super sistemler var, zorlasan 4080 Super sistem var 60k.
İade edin, paranızı geri alın. Daha da adım atmayın.
Şikayet edin o çalışanı da, onun müdürünü de.
Babam bir kere aldın araştırsaydın diye iade etmiyor. 4070'le arasında ne kadar bir fark olur ve yapabileceğim bir şey var mı? Ayrıyeten 4070'lere göre OC frekansı daha yüksek, kullandığı watt değerleri daha düşük 12 GB alırsam ilerdeki yıllarda sorun yaşayabilirim diye düşünüyorum ve daha soğuk çalışıyor. Biliyorum haksızım ama pozitif yanlarına bakmaya çalışıyorum.
Başka bir seçeneğim yok mu hocam ikisini de AMD seçip evi havaya da uçurmak istemiyorum.
Başka bir seçeneğim yok mu hocam ikisini de AMD seçip evi havaya da uçurmak istemiyorum.
Hocam İtopya'da bu fiyata bu var fiyatı artırma ihtimaliniz var mı? Varsa kaç olur maksimum ona göre önerermeye çalışim.
Hocam bunu bulabildim 24 bine. GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Karti | ITOPYA
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.