İtopya'nın akıbeti

Aresxe11

Femtopat
Daha fazla  
Hocam bu İtopya'ya ne oldu? Yakın zamanda bir sistem sipariş etmiştim, 2 gün falan oluyor kargoya verilmedi ama olsun zaten hazır sistem, toplaması vs. var diye bir şey demiyorum. Ama siparişten sonra firma hakkında yapılan yorumlara baktığımda bir an inanamadım çünkü, firmanın çok güvenilir ve en büyük firmalardan biri olduğunu düşünüyordum. Peki o zaman, İtopya'ya ne olduda bu hallere geldi bilen biri var mıdır acaba? Çünkü zamanında gerçekten iyi olduğunu da gördüm çevremdeki arkadaşlardan.

Hocam bu İtopya'ya ne oldu? Yakın zamanda bir sistem sipariş etmiştim, 2 gün falan oluyor kargoya verilmedi ama olsun zaten hazır sistem, toplaması vs. var diye bir şey demiyorum. Ama siparişten sonra firma hakkında yapılan yorumlara baktığımda bir an inanamadım çünkü, firmanın çok güvenilir ve en büyük firmalardan biri olduğunu düşünüyordum. Peki o zaman, İtopya'ya ne olduda bu hallere geldi bilen biri var mıdır acaba? Çünkü zamanında gerçekten iyi olduğunu da gördüm çevremdeki arkadaşlardan.

Hocam kötü yorumdan kastınız nedir? Bende yıllarca farklı satıcılardan toplama sistemler aldım. Sinerji, İtopya ve ince hesap gibi siteler. Özellikle aralarında en kötü yorum olan sinerjiydi ama benim başıma olumsuz bir olay gelmedi. Teknoloji işi şans işi gerçekten.

Hocam kulaklık sipariş ettim 2 hafta sonra geldi, İtopya güvenilir ama kargo konusunda çok yavaşlar sıkıntı yaşamazsın kafan rahat olsun.

Hocam sanırım beni yanlış anladınız. Ben kendim yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmedim. Sadece merak ettiğim şey, bazı yerlerde İtopya'nın müşteri hizmetlerinin kötü olduğu, maillere cevap gelmediği, hatta bazı yerlerde gönderdikleri hazır sistemde, ekran kartının bir fanının çalışmadığı/3 fanlı ekran kartı yerine tek fanlı gönderdiklerini vs. görmüştüm. Yani şirketin bu halde olduğunu siparişimi verdikten sonra öğrendiğim için, acaba bende böyle sorunlar yaşar mıyım diye endişelendiğim için, tecrübesi olan arkadaşlara sorayım dedim. Sanırsam anlatım biçimimden 2 günü çok bulmuşum gibi de anlaşılabiliyor. Kusura bakmayın eğer yanlış anlaşıldıysam.

Hocam sakin olun yoğunluk vardır, kampanyalardan ötürü. 1-5 gün içinde montaj yapılık kargo firmasına veriliyor. 2-3 iş günü de kargo firmasının getirmesi sürer.

Hocam söylemeye çalıştığım şey, İtopya'nın bazı yerlerde gördüğüm yorumlara göre, müşteri hizmetlerinin kötü olduğu, veya siparişlerde çok eksik/bozuk eşya gönderdiklerine dair şikayetler gördüm. Benim başımada böyle şeyler gelir mi acaba diye endişelendim. Anlatımımdan yanlış anlaşıldıysa kusruma bakmayın lütfen...

Hocam kulaklık sipariş ettim 2 hafta sonra geldi, İtopya güvenilir ama kargo konusunda çok yavaşlar sıkıntı yaşamazsın kafan rahat olsun.

Sağ olun hocam, geçen gün kargoya vermişler, siteye düşmesi geç düşmüş sadece. İnşallah parçası eksik kırık getirenler gibi duruma düşmem sağlıklı bir şekilde gelir sistem...

Son düzenleme:
Hocam kötü yorumdan kastınız nedir? Bende yıllarca farklı satıcılardan toplama sistemler aldım. Sinerji, İtopya ve ince hesap gibi siteler. Özellikle aralarında en kötü yorum olan sinerjiydi ama benim başıma olumsuz bir olay gelmedi. Teknoloji işi şans işi gerçekten.
bende sinerjiden bilgisayar topladım ama bir türlü cesaret edip ödemesini yapamadım yorumlardan dolayı ne yapacagımı bilemedim, siz yeni mi aldınız bilgisayarınızı ?

Bende Sinerji'den bilgisayar topladım ama bir türlü cesaret edip ödemesini yapamadım yorumlardan dolayı ne yapacagımı bilemedim, siz yeni mi aldınız bilgisayarınızı?

Bu yıl aldığımız üçüncü sistem hocam en son 2 ay önce satın alım yaptık. Hiçbir sorun yaşamadık kargolaması biraz uzun sürüyor o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı