İtopya'nın Hazır Sistemlerinde Kullanmış Olduğu Ekran Kartları

Ceyhun9771

Centipat
Merhaba,
Hazır sistem alacağım için birçok firmayı araştırıyorum. Bu süreçte dikkatimi çeken bir şey oldu, İtopya'nın kullandığı ekran kartlarının genelde termal problemleri olduğunu fark ettim.
Yeni çıkan DA-SISTEM2'nin seçilebilir ekran kartları:
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC Evo 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran
ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5700 XT OC 8 GB GDDR6 256 Bit
İkisi de bildiğim kadarıyla termal problemlere sahip ekran kartları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünlerin fiyatlarının uygun olmasının sebebi bu olabilir mi?

Ben Cherry-supreme hazır sistemini almıştım. ASUS TUF 1660 Super OC ekran kartıyla birlikte. TUF modellerinden haklı olarak herkes şikayetçiydi. Soğutma borusu bulunmuyordu bu kartlarda. Biraz araştırıp 1660S modellerini yeniliyip soğutma borusu eklediklerini öğrendim ve satın aldım. Aldığım kartta da bulunuyor soğutma borusu ve 80 dereceyi görmedi kartım. Testlerde 78-79 derece oluyor. Aldığım fiyata göre performansından çok memnunum. 5600XT ve 5700XT modellerinde de aynı etkiyi gösterdiyse bu revizyon alınabilir. Bulabilirsen incelemelerine bir göz at derim.

Ben Cherry-supreme hazır sistemini almıştım. ASUS TUF 1660 Super OC ekran kartıyla birlikte. TUF modellerinden haklı olarak herkes şikayetçiydi. Soğutma borusu bulunmuyordu bu kartlarda. Biraz araştırıp 1660S modellerini yeniliyip soğutma borusu eklediklerini öğrendim ve satın aldım. Aldığım kartta da bulunuyor soğutma borusu ve 80 dereceyi görmedi kartım. Testlerde 78-79 derece oluyor. Aldığım fiyata göre performansından çok memnunum. 5600XT ve 5700XT modellerinde de aynı etkiyi gösterdiyse bu revizyon alınabilir. Bulabilirsen incelemelerine bir göz at derim.

Cherry supreme enis kirazoğlunun kasası mıydı? Karıştırdım mı?

@ZYP33 Kendisinin kullandığı bir kasa mı bilmiyorum. Ancak bir videosunun giriş kısmısında tanıtımını yapmıştı. Çok üzerinde durmamıştı yalnız. İncelemekten ziyade bir reklam girişiydi.

Merhaba,
Hazır sistem alacağım için birçok firmayı araştırıyorum. Bu süreçte dikkatimi çeken bir şey oldu, İtopya'nın kullandığı ekran kartlarının genelde termal problemleri olduğunu fark ettim.
Yeni çıkan da-sıstem2'nin seçilebilir ekran kartları:
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC Evo 6 GB GDDR6 192 Bit ekran.
ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5700 XT OC 8 GB GDDR6 256 Bit.
İkisi de bildiğim kadarıyla termal problemlere sahip ekran kartları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ürünlerin fiyatlarının uygun olmasının sebebi bu olabilir mi?

Incelemedeki kart eski TUF serisinden gercekten cok isinan bir seriydi. Ama yeni seride duzelttiler da sistem2'deki kart TUF Evo 5600XT zaten testleri de var YouTube'da buz gibi calisiyor gercekten.

Evo olanın soğutması mükemmel. TUF 3 serisi ısınıyor çünkü termal padler yanlış kullanıldı (ASUS nasıl becerdi anlamak güç.). TUF 3 EVO serisi ise nerdeyse ROG kalitesinde soğutuyor.

TUF ismi bir döneme damga vurup, insanların hayalini kurduğu sağlam anakartlardan nereye geldi.

TUF'un eski prestiji artık yok. Bundan önde GTX 1660 veya GTX 1650 için benzer skandal yaşanmıştı. Elim kadar soğutma bloğunu TUF adı altında koymaya nasıl cesaret ederler anlamadım.

Aga be! Şu anakartın yüzlerce videosunu izlemiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı