İtopya'ya ulaşamama sorunu

emreayd

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İtopya’nın müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. İlk sırada diye tam tamına 56 dakika bekledim. 3 hafta boyunca asla ulaşamadım. Instagram mesajlarına dönüş yapmıyolar. Mailler keza aynı şekildi.

İtopyaya ulaşabilen var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefonda 1 saat sıra bekledikten sonra ulaşmıştım. Onlara ulaşmaya çalışırken telefonu bir kenara atıp işinize bakın. Hoparlöre de alırsanız sıra size geldiğinde konuşursunuz.

Yerel bir internet servis sağlayıcısı kullanıyorum. Herkese internet aynı IP'den gidiyor sanırım. Hiç unutmam 4 ay önce sistem alacaktım İtopya'dan. Bir baktım engellemişler IP'den. Arıyorum açan yok. Sırf ilgisiz oldukları için vazgeçtim almaktan. Ürünü satarken değil sattıktan sonra desteği olan yerlerden almanızı şiddetle tavsiye ederim. 3 haftadır ulaşamıyorum diyorsun, ekran kartın veya diğer bileşenlerde bir problem çıksa ne yapacaksın? Garantili olsa bile arkanda bir kurumun olması her zaman güven verir. Tavsiyem paranla rezil olma. Onlar tüketicinin ayağına gelmesi gerek, elimde telefon onlarla uğraşamam kimse yanlış anlamasın.

NOT: Fark ettiğiniz gibi belirli bir site önermedim, amacım insanları güven veren ve kurumsallık sıfatını hakkıyla yerine getiren kuruluşlara yönlendirmek.

Ben telefonda 1 saat sıra bekledikten sonra ulaşmıştım. Onlara ulaşmaya çalışırken telefonu bir kenara atıp işinize bakın. Hoparlöre de alırsanız sıra size geldiğinde konuşursunuz.
70 dakıka bekletildikten sonra hattın kapanmasıyla ulaşamadıgım zaman oldu. Az önce telefonu evde bırakıp ekmek alıp geldim o kadar emindim bağlanamıyacağıma :)
Yerel bir internet servis sağlayıcısı kullanıyorum. Herkese internet aynı IP'den gidiyor sanırım. Hiç unutmam 4 ay önce sistem alacaktım İtopya'dan. Bir baktım engellemişler IP'den. Arıyorum açan yok. Sırf ilgisiz oldukları için vazgeçtim almaktan. Ürünü satarken değil sattıktan sonra desteği olan yerlerden almanızı şiddetle tavsiye ederim. 3 haftadır ulaşamıyorum diyorsun, ekran kartın veya diğer bileşenlerde bir problem çıksa ne yapacaksın? Garantili olsa bile arkanda bir kurumun olması her zaman güven verir. Tavsiyem paranla rezil olma. Onlar tüketicinin ayağına gelmesi gerek, elimde telefon onlarla uğraşamam kimse yanlış anlamasın.

Not: Fark ettiğiniz gibi belirli bir site önermedim, amacım insanları güven veren ve kurumsallık sıfatını hakkıyla yerine getiren kuruluşlara yönlendirmek.
Sistem ana bileşenlerimi zaten sırf satış sonrası destek sebebıyle Vatan'dan topladım. İtopya'dan sadece monitör ve klavye satın aldım. Cuma akşamı vermiştim siparişi Çarşamba'ya kadar ulaşmasın iptal edeceğim. Gerçekten çok yorucu olmaya başladı artık.

İtopya Facebook üzerinden mesajlara hızlı cevap veriyor deneyebilirsiniz. Bazen hatalı cevap verebiliyorlar. Monitör almak için mağazada mevcut stoklarını öğrenmek istemiştim ve bana mağazada stok olduğunu söylemişti bir arkadaş. Oraya gittiğimde stok falan yoktu :(

Fiyatları rakipsiz :)
Hocam sanırım şaka yapıyorsunuz. İnternette itopyanın fiyatlarından katbekat aşağıda olan firmalar var. Yani bunlarda öyle kıyrıtırık sağdan soldan olanlardan bahsetmiyorum. Bizzat güvenilir ve ilgililerden. Sanırım ya siz fiyatları hiç görmediniz. İtopyanın indirim dediği ürün bile pahalı. Ben bizzat toplama bilgisayarım için epey bir vakit ayırmışlığım var o açıdan fiyatlarını epeyce takip ettim itopyanın ve hiçbir şekilde uygunluğu yok. Kimi zaman kdv'den indirim yapıyorlar onu da yakalayabilirseniz. Keza bu durumu diğer sitelerde de görebilirsiniz. Şahsen tavsiye etmiyorum fiyatlarını uygun bulmadım. Misal aynı ürünü 200-250tl kimi zaman daha da farklı aralıkta fiyatla bulabildiğimi fark ettim diğer siteler arasında. Onun dışındaki durumlarını bilemem ama ilgilidir veya güvenilirdir bunun dışında fiyatları uygun görmüyorum açıkçası. Varsa uyguna bulan buyursun alışverişe.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı