iTunes olmadan iPhone'a dosya aktarma

muharremoter

Hectopat
Yer
Ankara - Kırıkkale
Merhaba

iPhone 4S iOS 6.1.3 kullanıyorum. iTunes 9.1.2 sürümü yüklü bilgisayarımda (windows) çünkü hem en sevdiğim sürüm hem de daha hızlı çalışıyor diye vazgeçemiyorum. Ancak bu sürüm iPhone'numu görmüyor (sanırım eski sürüm olduğu için) ve dosya aktaramıyorum. iTunes görmediği için diğer alternatif programlarda görmüyor (iTools, kuiyong, tongbu...) ve son sürüme güncellemekte istemiyorrum, ne yapmam gerekir ? Teşekkürler

Kd5bE7.png

Endüstrinin sizin gibi eskide kalmak isteyen kullanıcıları zorla güncelleştirme yaptırmasına gerçekten bayılıyorum. Bir şirketim olsa idi sattığım her ürüne 5 yıllık bir timebomb yerleştirirdim herhalde.

Buyrun efendim, güzelcene güncelleyin:

Apple - iTunes'u Hemen İndirin

//Bu arada Apple, iTunes olmadan cihaza dosya atma desteği sunmuyor diye biliyorum.

Haklısınız mecbur tutuluyor kullanıcılar. Son güncellemeleri aldıkları zaman sistemleri yetmiyor ya da aşırı yavaşlama oluyor. Bu seferde yeni sıfır ürün almak zorunda kalıyorlar. Korkarım çarkın dişlileri böyle işliyor...

Biraz uğraştım ve sonunda sorunun çözümünü buldum. Öncelikle en güncel iTunes 11 sürümünü yükledim iTunesla birlikte 'Apple Mobile Device Support' yükleniyor bu uygulama sayesinde bilgisayar iPhone, iPad vs tanıyor. Bundan sonra sadece İtunes siliyoruz artık istediğiniz itunes sürümünü yükleyebilirsiniz. Cihazınızı görcek ve güncellemenizi söylüyecek hiiç gerek yok yan programlar sayesinde istediğiniz dosyayı atabilirsiniz.

FLQinCp.png

AOj2eOs.png

xHqLfvl.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı