ITX kasa önerisi

Bütçe
3000

0w3R

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ITX sisteme geçiş yapmak istiyorum. Ekran kartıma uygun bir kasa bulamadım. Bütçe sınırım yok, NZXT'nin H210 kasasını çok beğeniyorum fakat ekran kartı kalınlık desteği 4, 4cm benim ekran kartım 6cm kalınlığa sahip bir şekilde sığdırabilir miyim bilmiyorum. Piyasada ekran kartı olmadığından ekran kartımı da değiştiremiyorum, tüm tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım:
Palit NVIDIA GeForce RTX 3070 Gaming Pro 8 GB 256Bit

Bana da en çok H210 güzel geldi. Digerlerini pek beğenmedim.

O kasa fiyatları neden E-ATX ler gibi anlamadım ben :D

Bu model benim hoşuma gitti zannedersem senin ekran kartın içine sığar.

Hocam H210'dan çektim. Maalesef sizin ekran kartı kalınlığı bu kasa için çok fazla.

Dosya Ekleri

• IMG_6725.JPG
    IMG_6725.JPG
    116,7 KB · Görüntüleme: 51
Ekran kartınla uyumlu piyasadan bulabildiklerimi paylaştım bunlardan hariç tüm modelleri listeledim.

Son düzenleme:
Evet hocam ama sanırım ITX kasadan vazgeçip nispeten daha ufak boyutlu bir Micro ATX bir kasaya yöneleceğim gibi duruyor
Ekran kartınla uyumlu piyasadan bulabildiklerimi paylaştım bunlardan hariç tüm modelleri listeledim.

Hocam Neo mini V2 nasıl acaba hiç deneyimleme veya görme fırsatınız oldu mu?
O kasa fiyatları neden e-ATX'ler gibi anlamadım ben :D

Bu model benim hoşuma gitti zannedersem senin ekran kartın içine sığar.

Hocam Q300l yerine Corsair'in Crystal 280X kasasını almak daha mantıklı geliyor bana ebat olarak birbirlerine çok yakınlar.
Crystal 280X almaya karar verdim yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ITX sisteme geçiş yapmak istiyorum. Ekran kartıma uygun bir kasa bulamadım. Bütçe sınırım yok, NZXT'nin H210 kasasını çok beğeniyorum fakat ekran kartı kalınlık desteği 4, 4cm benim ekran kartım 6cm kalınlığa sahip bir şekilde sığdırabilir miyim bilmiyorum. Piyasada ekran kartı olmadığından ekran kartımı da değiştiremiyorum, tüm tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım:
Palit NVIDIA GeForce RTX 3070 Gaming Pro 8 GB 256Bit

b.jpg
a.jpg

Kasa değişikliği yapmadıysan yada geçiş yaptığın kasa hala büyük geliyorsa kendi yaptığım kasayı verebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı