500-600 arası oluyor genelde.
Ping'in yüksek olmasına sebep olabilecek onlarca sebep olabilir. Sizin iyi sandığınız internetin kötü olması, modemin dandik olması, ISS ile olan bağlantınızın sıkıntılı olması, bina iç bağlantılarda sıkıntı olması, Wi-Fi veya kablo ile bağlı olmanız, oyun sunucusu sıkıntısı, yazılımsal sıkıntılar, ISS'nin dandikliği vs. vs.
Kablolu bir şekilde internete bağlanın. Laptop/bilgisayarınıza modemden ethernet kablosu çekin. Hat değerleriniz de önemli ama internetinizde bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Evinizde sizden başka interneti kullananlar var ise tabii ping problemleri yaşamanız normal.Teşekkürler ben o dediğiniz unsurların elimde olanların (yani benim bakabileceğim olanlara bakayım)
elimde BAĞLI OLMAYAN bi 50 mt kablo var (ev 2 katlı olduğu için ve modem alt katta ve benim üst katta olmam sebebiyle bağlamadım) uzunlu internet kalitesinde bi far yapar mı?Evde internete bağlı başka cihaz varsa bağlantılarını kesin ve kablolu bağlantı yapmayı deneyin.
Elimde bağlı olmayan bir 50 mt kablo var (ev 2 katlı olduğu için ve modem alt katta ve benim üst katta olmam sebebiyle bağlamadım) uzunlu internet kalitesinde bir far yapar mı?
Sorunun kaynağı belli oldu. Wifi bağlantı ping sıkıntısına neden olur. Kablo mesafesi hakkında çok bilgim yok ama wifi'den iyi olacağı kesin.elimde BAĞLI OLMAYAN bi 50 mt kablo var (ev 2 katlı olduğu için ve modem alt katta ve benim üst katta olmam sebebiyle bağlamadım) uzunlu internet kalitesinde bi far yapar mı?
500-600 arası oluyor geneldeHocam internet üst katta kablolu bağlantı da yok. Ping olması normal ama ping değeriniz nedir bizi bilgilendirin biraz.
Öhm. O ne yav. Hacı sen wifi'den değil kablodan bağla. Senin sıkıntın wifi.500-600 arası oluyor genelde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.