İzmir ve İstanbul'da öğrenci olmak nasıldır?

Öğrenci için Edirne, Balıkesir, Eskişehir falan tercih etmenizi öneririm. İstanbul ve İzmir artık insanın psikolojisini bozuyor, özellikle İstanbul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenci için Edirne, Balıkesir, Eskişehir falan tercih etmenizi öneririm. İstanbul ve İzmir artık insanın psikolojisini bozuyor, özellikle İstanbul.

Kendim Balıkesir'de ikamet ediyorum, hiçbir öğrenciye tavsiye etmem. %90'u deniz var hayaliyle geliyor ama deniz 90 km sonra başlıyor Sosyalleşme olanakları da neredeyse 0. Tek iyi yanı köprü durumunda olması; İzmir, Bursa, İstanbul'a gidiş süreleri az. Hayat pahalılığı da Ankara ile yarışır. 1+1 daire için eşyalı 3500 istiyorlar, üniversite ile de yakından alakası yok yerinin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
@SideWinder yönetim bilişim sistemleri bölümüne eşit ağırlıktan hazırlanacağım.
Hedefimi ilk yüz bin olarak belirledim ama alternatif olarak Coursea'dan Google IT Support dersini alayım diyorum.

Burada da deniz içeren bir tanıtım videosu vardı. Gelen giden memnun değil zaten.

Burada 1.000 - 1.500 TL arasına 2+1 veyahut 1+1 kira bulunabiliyor. 3 kişi bir evde kalırsa barınma ve yemek masrafları uygun olabilir.
Bu yıl mı gireceksiniz? Ben de aynı bölümü istiyorum da.
Evet. Bu sene için mezuna kalmıştım.

Burada da deniz içeren bir tanıtım videosu vardı. Gelen giden memnun değil zaten.

Burada 1.000 - 1.500 TL arasına 2+1 veyahut 1+1 kira bulunabiliyor. 3 kişi bir evde kalırsa barınma ve yemek masrafları uygun olabilir.
Faturalar işin içine girince çok farklı bir tablo çıkıyor maalesef, hele şu son zamlar ile birlikte imkansız hale geldi.
İlk 100.000 hedef çok değil mi? Bence en azından b, 50.000 koyun. Ne kadar yüksek o kadar da ivme kazandırır.

İfadeler: T21
İstanbul'da 2 yıllık bölüm bitirmiş ve şu an tekrar 4 yıllık bölüm okuyan birisi olarak İstanbul'da yaşanmazda okunmazda. Tabi hevesliysen gel bak gör derim hem hayat tecrübesi olur ama emin ol bir süre geçtikten sonra bu şehirden kaçmak isteyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…