Öğrenci için Edirne, Balıkesir, Eskişehir falan tercih etmenizi öneririm. İstanbul ve İzmir artık insanın psikolojisini bozuyor, özellikle İstanbul.
Bu yıl mı gireceksiniz? Ben de aynı bölümü istiyorum da.@SideWinder yönetim bilişim sistemleri bölümüne eşit ağırlıktan hazırlanacağım.
Hedefimi ilk yüz bin olarak belirledim ama alternatif olarak Coursea'dan Google IT Support dersini alayım diyorum.
Burada da deniz içeren bir tanıtım videosu vardı.Kendim Balıkesir'de ikamet ediyorum, hiçbir öğrenciye tavsiye etmem. %90'u deniz var hayaliyle geliyor ama deniz 90 km sonra başlıyorSosyalleşme olanakları da neredeyse 0. Tek iyi yanı köprü durumunda olması; İzmir, Bursa, İstanbul'a gidiş süreleri az. Hayat pahalılığı da Ankara ile yarışır. 1+1 daire için eşyalı 3500 istiyorlar, üniversite ile de yakından alakası yok yerinin.
Evet. Bu sene için mezuna kalmıştım.Bu yıl mı gireceksiniz? Ben de aynı bölümü istiyorum da.
Faturalar işin içine girince çok farklı bir tablo çıkıyor maalesef, hele şu son zamlar ile birlikte imkansız hale geldi.Burada da deniz içeren bir tanıtım videosu vardı.Gelen giden memnun değil zaten.
Burada 1.000 - 1.500 TL arasına 2+1 veyahut 1+1 kira bulunabiliyor. 3 kişi bir evde kalırsa barınma ve yemek masrafları uygun olabilir.
İlk 100.000 hedef çok değil mi? Bence en azından b, 50.000 koyun. Ne kadar yüksek o kadar da ivme kazandırır.Burada da deniz içeren bir tanıtım videosu vardı.Gelen giden memnun değil zaten.
Burada 1.000 - 1.500 TL arasına 2+1 veyahut 1+1 kira bulunabiliyor. 3 kişi bir evde kalırsa barınma ve yemek masrafları uygun olabilir.
Evet. Bu sene için mezuna kalmıştım.
Kariyer hedefiniz var mı üni sonrası? Yurtdışı vs. .@fatihterim sözün gelişi diyorum hocam.
Sınava iyi hazırlandığımı bildiğim sürece sıralamaya pek takılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.