Ne yalan söyliyeyim hocam KYK çıkarsa bana rahat ederim.Benim kuzen Hatay'da okuyor hem ablasından hem babasından toplamda 2500TL'ye yakın para alıyor zar zor yettiğini söylüyor, arkadaşlarıyla bir yerlere 2 haftada bir çıkabildiğini söylüyor. Öyle bir döneme denk geldik ki her şeyden mahrum kalarak büyüyoruz. Bu durum çok zoruma gidiyor hocam. Umarım yeni gelecek Z kuşağı bizim gibi şanssız olmaz.
Burada okumak istediğim bölümden pek hayır yok hocam.Hocam nerede oturuyorsun? Kendi şehrinde okumak en iyisi tabii ama Doğu illerindeyse bilemiyorum.
Ne yalan söyleyeyim hocam KYK çıkarsa bana rahat ederim.
Yaz aylarında çalışmayı da düşünüyorum, baktım üniversite işi yalan olacak bırakırım üniversiteyi.
Umarım öyle olur, sağlıcakla kalın hocam.Umarım dilediğiniz gibi olur hocam.
Aile yanında yemeden içmeden 1 sene para biriktirmek en iyi tercih olur hocam bu dönemde, sonra Amerika vatandaşlığı ile uğraşırsın.Okurken çalış diyen dayıların... Çalışsan da yetmiyor bu devirde.
En kolay yurtdışı bileti Boğaziçi kazanmakla oluyor, o da zor olanı işte.Umarım öyle olur, sağlıcakla kalın hocam.
Aile yanında yemeden içmeden 1 sene para biriktirmek en iyi tercih olur hocam bu dönemde, sonra Amerika vatandaşlığı ile uğraşırsın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.