İzmir’de montaj

umutakgunn

Femtopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 20 güne kadar ekipmanlarımı alacağım. Göztepe tarafında oturuyorum. Ücretli bir şekilde montajı evimde yapacak birine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek biri var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç yapmadıysanız zor gibi düşünebilirsiniz ama videoları izleyerek yavaş yavaş kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Technopat'ın videoları zaten eksiksiz. Yavaş yavaş acele etmeden yapın derim. Hem biraz da olsa öğrenmiş olursunuz hem de boşuna para vermemiş olursunuz.
 
Dostum kendin yapsan daha iyi bence. Zor değil. Gelip evde montaj yapanı zor bulursun, bilgisayarcıya götürsen parçaları 0 almışsın kutuları vs. düzenli bir şekilde temiz iş yapan birini bulmak zor. Bu konuyu tecrübe ettiğim için konuşuyorum yanlış anlama. Ben de yakın zamanda sistem topladım, kendim yıllardır çok bu işlerle uğraştığım için anlarım ama ne olur ne olmaz 0 parçalar birine toplatayım dedim başıma gelmeyen kalmadı. Anakart arızalı çıktı, kutusunu toparlamakta zorluk çektim, takarken işlemci pinlerini eğmişler onunla uğraştım sonra hepsini halledince kendim temizce topladım ve sistemimi kurdum. Keşke baştan öyle yapsaydım dedim. Yani ben birinin evine gidip bilgisayarını toplamam şahsen o riske değmez. En temizi de kendinin yapması olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı