İzmir'de okullar tatil olur mu?

Gitmeyin bu afet zamanında, bir şey olmaz. Risk almaya gerek yok, hep "benim başıma gelmez" tripleriyle çıkılıyor yola.

Tehlikeli ve sakıncalı, gidilebilecek duruma geldiği zaman hava gidebilirsiniz ama şu an bence tatil olsa da olmasa da gitmeyin güvenliğiniz için.

11.sınıf oldugumdan oturu ve şu anda devamsızlgım 6.5 gun oldugu ıcın gıtmek mecburıyetındeyım maalesef en kotu ıhtımalle saglık ocagına gıdıp rapor alacagım.

11.sınıf oldugumdan oturu ve şu anda devamsızlgım 6.5 gun oldugu ıcın gıtmek mecburıyetındeyım maalesef en kotu ıhtımalle saglık ocagına gıdıp rapor alacagım.
Tatil olmadı diyelim ve gidecek bir durumda değil hava, sağlık ocağından rapor alın. Aile hekimi anlayışla karşılayacaktır diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle olmaz, geçenki felakette de olmadı yine olmaz. Ben edremit körfezindeyim, Akçaydayım, şu an dışarısı tam anlamıyla yıkılıyor, dereler taştı, tekneler battı millet teknelerini kurtarmaya çalışıyor, havada çalı çırpı, çatı parçaları uçuyor, yağmur hatsafhada, deniz taştı bir yandan elektrik gitti tam 1 saattir yok tüm körfez bildiğim kadarıyla şu an elektriksiz, her yer zifiri karanlık ama burada bile tatil olacağını sanmıyorum. Dışarısı kıyamet vallahi. İlk defa bu kadar şiddetli bir fırtına gördüm.

Eğitim hiç bir şeyden önemli değil, gidebilme imkanın var ise gitmelisin. Tatil olması mantıksız, çünkü gitme imkanları var öğrencilerin. Mont giy bot giy git mesela. ☺️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı