İzmit TürkNet vs Superonline

luktodoro

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla aynı sitede oturuyoruz. Ben geçen sene TürkNet fiber altyapısı olmadığından dolayı Superonline bağlatmıştım. 1 yıldır da kullanıyorum ve memnunum. Fakat şimdi TürkNet'in fiber bağlantısı var ve 100 Mbps'e kadar destekliyor. Ayrıca TürkNet'te de dondurma işlemi var mı? Çünkü en azından 2-3 ay dondurması gerekebilir. Teşekkürler. (Yayın + oyun odaklı kullanım olacak.)

Dosya Ekleri

• resim_2020-11-06_202750.png
    resim_2020-11-06_202750.png
    202,6 KB · Görüntüleme: 58
  • resim_2020-11-06_203118.png
    resim_2020-11-06_203118.png
    84 KB · Görüntüleme: 50
Yayın odaklı olacak dediğin için yüksek upload gerekiyor. Superonline fiberin olduğu için.
Bu paketler işini görür. Şu an TürkNet'in fiber altyapısı Türk Telekom'a ait. Türk Telekom şu an için 8 Mbps upload veriyor ama pandemi sonrası 4'e düşecek ve yayın açmakta zorlanabilirsin.

Yayın odaklı olacak dediğin için yüksek upload gerekiyor. Superonline fiberin olduğu için.
Bu paketler işini görür. Şu an TürkNet'in fiber altyapısı Türk Telekom'a ait. Türk Telekom şu an için 8 Mbps upload veriyor ama pandemi sonrası 4'e düşecek ve yayın açmakta zorlanabilirsin.
100 Mbps olsa da mı 4' e düşüyor upload? Bir de bütçe olarak biraz onlar sıkıntı. Şu pakette upload hızım kaç olur? Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

100 Mbps olsa da mı 4' e düşüyor upload? Bir de bütçe olarak biraz onlar sıkıntı. Şu pakette upload hızım kaç olur? Turkcell Uçuran Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
5Mbps oluyor. Türknet şu an 8Mbps Upload veriyor ama dendiği gibi ilerde tekrar 4Mbps olabilir.

Mesela bu tarife attığın tarifenin 10Mbps Upload olanı. Tabi fiyat biraz fazla.

5 Mbps yayınlara başlangıç için yeterli olur mu? Olursa Superonline daha mantıklı o zaman değil mi?
@luktodoro Superonline fiber altyapın var mı? 5 Mbps upload olur o pakette.
Evet var. Kendi evimde de fiber var, hemen yan bina zaten orada da var yani sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı