TürkNet vs Superonline

Modem olarak TP-Link TD-W9970 almayı planlıyorum nasıldır? Ve benim elimde şuan TP-Link TD-W8961N var. Bu modemi acces point olarak kullanabilir miyim?
O konularda çok bilgim yok forumlardan araştırma yaparsan daha sağlıklı bilgiler elde edebilirsin.

TürkNet TT alt yapısı kullandığı için ilk bağlatmada TT'nin insafına kalıyorsun. 60 liraya 150GB AKN ve alabileceğin maksimum hız Türkiye şartlarında iyi. Modem olarak bütçeyi zorlayıp Asus DSL-N17U almanı öneririm.

TürkNet TT alt yapısı kullandığı için ilk bağlatmada TT'nin insafına kalıyorsun. 60 liraya 150GB AKN ve alabileceğin maksimum hız Türkiye şartlarında iyi. Modem olarak bütçeyi zorlayıp Asus DSL-N17U almanı öneririm.
Keşke alabilseydim ama 100TL aşıyor nerdeyse. Dediğim modem kötü mü?

Ben şuan da superonline kullanıyorum. Müşteri hizmetleri nedense bana karşı çok ilgililer. Ben bile şaşırmış durumdayım. Ayrıyetten pingim çok iyi. Herhangi bir problem olduğunda arıyorlar. Belki uzun zamandır kullandığım içindir. Fakat tarifeler herzamanki gibi çok pahalı.

Ben şuan da superonline kullanıyorum. Müşteri hizmetleri nedense bana karşı çok ilgililer. Ben bile şaşırmış durumdayım. Ayrıyetten pingim çok iyi. Herhangi bir problem olduğunda arıyorlar. Belki uzun zamandır kullandığım içindir. Fakat tarifeler herzamanki gibi çok pahalı.
Galiba kararım TürkNet olacak, altyapım max 75Mbps destekliyor ama bana o kadar hızı neden veremiyorlar ona takıldım. Herhangi bir hız kısıtlaması varmıdır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı