Al alda kendini zırpala.INTEL i5 8GB 256SSD'Lİ GDDR3 4GB Ekran Kartlı PUBG MOBILE,GTA5,L Fiyatları ve Özellikleri ben bu bilgisayarı almak istiyorum ama sizce iyi bir bilgisayar mı?
Al alda kendini zırpala.INTEL i5 8GB 256SSD'Lİ GDDR3 4GB Ekran Kartlı PUBG MOBILE,GTA5,L Fiyatları ve Özellikleri ben bu bilgisayarı almak istiyorum ama sizce iyi bir bilgisayar mı?
Video kullanılamıyor diyor, elinde linki varsa atar mısın?Dostum bu forumda İzoly bilgisayarlar asla önerilmez. Neden mi?
Binlerce konu var.
Izoly ve Turbox bilgisayar neden alınmaz?
Turbox ve Izoly N12X PC neden alınmaz onu anlattım. Çünkü Izoly sponsorları hala boş boş bu PC çok iyi super diye video yüklettiriyor insanlar yorumlarda ne zaman stok gelir vs diyorlar onun için çektim.www.technopat.net
Hocam GTA 5 bilgisayarı yazıyor işte alın çok güzeldir (!)INTEL i5 8GB 256SSD'Lİ GDDR3 4GB Ekran Kartlı PUBG MOBILE,GTA5,L Fiyatları ve Özellikleri ben bu bilgisayarı almak istiyorum ama sizce iyi bir bilgisayar mı?
INTEL i5 8GB 256SSD'Lİ GDDR3 4GB Ekran Kartlı PUBG MOBILE,GTA5,L Fiyatları ve Özellikleri ben bu bilgisayarı almak istiyorum ama sizce iyi bir bilgisayar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.