Izoly gibi markaları şikayet edebilir miyiz?

Babam her seferinde dolandırılan kişilerin dolandırmaya giderken dolandırıldığını söyler. Izoly veya TurboX gibi firmalara para veren kişiler genelde ya bilgisi olmayıp 1500-2000 lira bandında sistem alan (ve hayal kırıklığına uğrayan) kişiler, ya da kendisini uyanık zannedip i7 etiketine para veren kişiler.
 
Arkadaşlar ben izoly daha önce ürün aldım hiçbir sorun yaşamadım memnunum kullanıyorum ve istediğim özelliklerde istediğim ürün geldi arızam çıkmadı şimdiye kadar 3 ay önce aldım sorusu olan bana sorabilir

Izoly ne aldınız?

Lütfen bilgisayar olmasın. Lütfen bilgisayar olmasın. Lütfen bilgisayar olmasın. Lütfen bilgisayar olmasın. Lütfen bilgisayar olmasın.
 
N12X modelini aldım.

Sorun yaşamazsın zaten, sadece aldığın sistem 2 katı fiyatına sana satılıyor. Senin aldığın sistemin ederi 2000 TL iken sana 4000 TL'ye satıyorlar. Sen 4000 TL'ye çok daha güzel bir sistem toplayabilirdin, olay bu.
 
2000 tl bu model nerde var söyler misin kazıklandım mı ben bunu almadan önce çok araştırdım.
İçindeki muhtemel en yeni parça Rx550 oda 2017 çıkışlı bir parça. İşlemci desen zaten 7 nesil geride kalmış yıllar öncesinin işlemcisi. 2. elde toplasaydınız aynı sistemi 2000 TL bandına rahatlıkla getirebilirdiniz. Üstüne artan parayla 144 Hz 1 ms IPS 1080p bilindik markaların monitöründen rahatlıkla alabilirdiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı