Izoly gibi markaları şikayet edebilir miyiz?

@memo1 Keşke sistemi almadan önce Technopat Sosyal'e danışsaydın kardeşim. Ama olsun, güle güle kullan.
 
Selamlar, Izoly gibi markaların artık çığırından çıktığını ve kafalarına göre i3 10. nesil işlemciyi değiştirip i3 3. nesil koymaları çok sinir bozucu. Bunu CİMER'e falan bir yere topluca şikayet etsek olur mu? Para cezası alırlar mı?

10. Nesil işlemciyi çat diye çıkarıp 3. nesil koyamazsın öncelikle. Anakart ve RAM'in de değişmesi gerekir.

Ayrıca alan razı satan razı, ürün açıklamasında yazıyor 3. nesil diye. Kaldı ki adamlar bunu aşırı pahalı satmıyorlar. Ederinden fazla mı? Evet ama alan razı satan razı. Tavsiye etmem dandiktir orası ayrı.
 
Sizin paranız varsa onların 10. nesil 3070 ekran kartlı modeller var onları alabilirsiniz.
Adamlar yüksek modelde satıyor.
Hocam mesele modelin yüksekliği yada performansı değil, ederinden fazla olması. Mustang kasasında Tofaş'a Mustang kasasında diye aynı parayı öder miydiniz?
 
Bu reis o kadar seviyor ki İzoly markasını, ürünlerini bile tanıtıyor. Youtube üzerinden farklı videolara da ulaşabilirsiniz. 🤗

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Babası bu fiyata daha iyisi buluyorsalar daha iyisini kendileri alsın diyor ya :D Komik, bir önceki İzoly konusunda demiştim gram acımadım güzelce kazık yemişler iyi olmuş
 
Ya hep merak ettiğim bir şey var acaba diyorlar mıdır bilgisayar sattıktan sonra"Bugünde bir enayiye sistem kitledik"diye. Burada enayi dediklerim, sistem almaya karar verip hiçbir araştırma yapmadan direk ışık cazibesine kapılanlar ve kazıklandığını söyleyince kendi ürününe laf söyletmeyenler.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı