BirForumcuKişi
Hectopat
Merhaba, önceden Polygold PG-956 kullanıyordum ve artık yarısı çalışmıyor. Sadece 2 yıl kadar idare eder mi beni bu klavye?
Bütcene bakarak T60 veya DK61SE alabilirsiniz bu klavyenin swich ve malzeme kalitesi belli değil.
Merhaba, önceden Polygold PG-956 kullanıyordum ve artık yarısı çalışmıyor. Sadece 2 yıl kadar idare eder mi beni bu klavye?
Çok istediğimden değil, ciddi bir sebep yoksa alacağım. Üstelik klavyesinden bahsediyorum, ekran kartından değil.
Not: Temiz iş çıkardığı kartlar da var.
Hocam ön yargılı olmayın, ciddi bir şekilde sebep açıklayın, o zaman desteklerim.
Biraz daha ekleyip kaliteli bir şey al en az 4 yıl götürsün bak bu güzel kaliteli YouTube'dan incelemelerine bakabikirsin https://www.hepsiburada.com/nightsi...ming-mekanik-oyuncu-klavyesi-pm-HBC000010M9QY
Yan sanayi bir klavyede yaşayabileceğiniz her şeyi yaşayabilirsiniz hocam. Tuşu takılı kalır, bozulur, algılamaz, bazı tuşlar gereksiz sert olur odağınızı bozar. Yani olabileceklerin bir sınırı yok.Çok istediğimden değil, ciddi bir sebep yoksa alacağım. Üstelik klavyesinden bahsediyorum, ekran kartından değil.
Not: Temiz iş çıkardığı kartlar da var.
Önerdiğiniz membran veya mekanik klavye var mı peki RGB?
Kgld swich önermiyorum çıft tıklama sorunu mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.