Bu arada dostum şaka bir yana ciddi misin? Ürünün başlığına iddialı sözler koyup gözünüzü boyamasınlar, altında yatan gerçeği görün.
Sebeb ? Yorulmayın ben söylerim. Piyasadan kalkmış bir 3. Nesil işlemci eski mimarili bir ekran kartı ve ne olduğu belirsiz kasa PSU.İzoly ve Turbox gibi markalar önermem.
Kasalardan vs. hiç anlamam arkadaş attı bir bak diye ondan sordum. Peki bu fiyatlara önerebileceğin hazır PC'ler var mı?
Moderatörlere tavsiyemdir, bu tarz konuları onaylamayın ve "ALINMAZ." diye uyarı gönderin.
Eğer 3000 civarı olsaydı alınırdı.
Katılıyorum. Moderatörler neden bu başlıklara "korsana destek verilmemektedir" yazdıkları gibi İzoly hakkında bir mesaj yapıp kapatmıyor anlamıyorum.
Her zaman aynı İzoly, Turbox konuları ve her zaman altında aynı yorumlar hiç değişmiyor. Dümdüz onay verip Sosyal'e atmanın amacı nedir çözemedim.
Kasalardan vs. hiç anlamam arkadaş attı bir bak diye ondan sordum. Peki bu fiyatlara önerebileceğin hazır PC'ler var mı?
Kasa ve PSU belirsiz ekipmanlar bile belirsiz 3. Nesil işlemci var. En azından 3K'ya belirli PC toplanır.Gülen arkadaşlar olmuş ama siz toplayın bakayım 1050 Ti gücünde monitörlü sistem 3K'ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.