Hocam, 2012 yılında çıkmış bir işlemciden bahsediyoruz. Nerede garanti, nerede kutu? Kim bilir kaç bilgisayarda kullanıldı o işlemci. Bir sıkıntı oluştuğunda muhatabınız kim?Ne kötülediniz 3470'i bu işlemci 1050 Ti için yeterli.
Hocam, 2012 yılında çıkmış bir işlemciden bahsediyoruz. Nerede garanti, nerede kutu? Kim bilir kaç bilgisayarda kullanıldı o işlemci. Bir sıkıntı oluştuğunda muhatabınız kim?Ne kötülediniz 3470'i bu işlemci 1050 Ti için yeterli.
Yani 1000 de olsa alınmazdı.Ben hiç pc den anlamadığım zamanlarda Turbox aldım.Ucuzdu ve geldiğinde kasayı görseniz full plastik gelirken ön kapak kırılmış.Direk iade ettim.Böyle markalardan hiç bir şekilde alınmaz.Zaten bu fiyatla alınmaz dedim 3000 olsaydı alınırdı.
Neden 2. El bir işlemci alsın ?Ne kötülediniz 3470'i bu işlemci 1050 Ti için yeterli.
Hocam, 2012 yılında çıkmış bir işlemciden bahsediyoruz. Nerede garanti, nerede kutu? Kim bilir kaç bilgisayarda kullanıldı o işlemci. Bir sıkıntı oluştuğunda muhatabınız kim?
İzoly'nin resmi sitesi var ya.Hocam, 2012 yılında çıkmış bir işlemciden bahsediyoruz. Nerede garanti, nerede kutu? Kim bilir kaç bilgisayarda kullanıldı o işlemci. Bir sıkıntı oluştuğunda muhatabınız kim?
Neden 2. el bir işlemci alsın?
Mis gibi de Ryzen 3 1200 AF + RX 570 toplanır.Tamam siz APU sistem toplayın.
Bu tavsiye için konu açılsa acaba geçiştirilir mi yoksa düşünülür mü?Katılıyorum. Moderatörler neden bu başlıklara "korsana destek verilmemektedir" yazdıkları gibi İzoly hakkında bir mesaj yapıp kapatmıyor anlamıyorum.
Her zaman aynı İzoly, Turbox konuları ve her zaman altında aynı yorumlar hiç değişmiyor. Dümdüz onay verip Sosyal'e atmanın amacı nedir çözemedim.
Arkadaşlar atmışlar güzel sistemler.Acaba bu bütçe ile ne toplamayı bekliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.