Zorbey1998
Hectopat
Arkadaşlar; sistemim özellikle League of Legends oynarken ekran donuyor, gelmiyor. 5 sn belki 10 saniyede anca düzeliyor, ne yapabilirim?
Arkadaşlar; sistemim özellikle League of Legends oynarken ekran donuyor, gelmiyor. 5 sn belki 10 saniyede anca düzeliyor, ne yapabilirim?
İnternetten baktım. 3. nesil i5 gözüküyor.
Izoly'den sonrasını okumadım. Izoly'den bir şey alınmaz.
RAM çöptür ekran kartı sorunludur PSU C4 tahminimce 2 saat sonra patlayacak bu kadar kaliteli MSI ASUS tanımayan markalardan bunlar beklenir.Eğer 3. nesil i5 var ise darboğaz olur zaten. Ama sorun darboğaz değil de başka bir şeyden kaynaklı gibi. Abartmasak mı artık?
Izoly ve onun gibi markalardan beklenecek şeyler. Sorun ortada. DDR3 1600 MHz RAM ile 1660 ve I5 3.nesil nasıl bir çelişkidir? Bu sistemin sağlıklı çalışması bile beklenemez.Eğer 3. nesil i5 var ise darboğaz olur zaten. Ama sorun darboğaz değil de başka bir şeyden kaynaklı gibi. Abartmasak mı artık?
Evet hocam.https://www.hepsiburada.com/izoly-n...reedos-24-masaustu-bilgisayar-pm-HB00000FK559 sistem bu galiba. 3.nesil Intel var.
Kullandığı diskte ya da monitöründe sorun olabilir. PSU'dan kaynaklı da olabilir. Bunlar geldi benim aklıma. Sorunun asıl kaynağının darboğaz olacağını sanmıyorum.RAM çöptür ekran kartı sorunludur PSU C4 tahminimce 2 saat sonra patlayacak bu kadar kaliteli MSI ASUS tanımayan markalardan bunlar beklenir.
Ben boş kasa aldım.![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.