Izoly nasıl bir markadır?

erenerdugan

Hectopat
Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?

Çok dandik eski 2. el parçalar yapıyorlar.

Evet siperlerinizi alın çünkü onlar geliyor.

Bu arada ürünleri kalitesiz o yüzden alınmaz :)

Izoly ve Turbox bilgisayar donanımıyla alakası olmayan, genellikle çocuğunu mutlu etmeye çalışan ebeveynlerden para koparmaya çalışan firmalardır. Donanımları dandiktir, işlemcileri i5, i7 diye sunarlar fakat nesilleri milattan öncesine dayanır. Kullandıkları ekran kartları günümüzde zar zor giriş kartı seviyesinde olacak kartlardır. Böyle çöp sistemleri ışıklandırıp, ucuza oyuncu sistemi olarak piyasaya sunarlar, uzak durunuz.

Sana biraz keko gönderiyorum umarım anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ultura :D
1633119811958.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı