Izoly PC'ler neden alınmaz?

Bu konu kapanmamış mıydı?
 
Hocam keyfimizden savunmuyoruz herhalde elimizde olan bu en azından savunuyoruz tutupta GTX ve RTX serilerinden kıyaslamıyoruz sizin gibi GT serisinden kıyaslıyoruz verdiği FPS gayet iyi bize göre.



Evet takip de ettim.

Savunduğunuz cihaz 2. El çer çöp yahu. Biraz araştırın 2. Elde çok daha iyileri var. Bir de gelip burada övüyorsunuz elimizde olan bu diye. Araştırırsanız elinizdekinin 2 katından iyisini bulursunuz.
 
Eki Görüntüle 1789958

https://www.hepsiburada.com/izoly-k...li-oyuncu-masaustu-bilgisayar-pm-HB00000SWRMU şimdi sorum başlıktaki gibi Valorant'taki benim kendim aldığım FPS 1400x900 çözünürlükte mönitorun Max desteklediği çözünürlük GTA 5 gibi bir oyunda 80-100 arası bir FPS aldım Forza Horizon 4 de ise 45-60 civarı bu arada overclock yaptırdım sıcaklıklar ise 70-75 civarı ekran kartı işlemci 45-50 arasında bu sistemler neden pişmanlıktır hala kullanıyorum ve bu konuyu da Izoly üzerinden açıyorum. Ek olarak bu fiyata böyle performans veren bir PC alınması neredeyse imkansız 340FPS'yi gördüm geldiği günden beri Valorant'ta.
[`~~konunun gerçekçiliğini ölçerkene~~`]
 
Konuyu sırf can sıkıntısından mı hortlattın kardeşim daha önce forumda kaç defa dedik dediler bu sistemlerin ne kadar kalitesiz olduğunu fiyat performans olarak hiçbir anlam ifade etmediğini ikinci elde biraz uğraşılarak daha iyi sistemlerin toplanabilecegini niye uzatma gereği duyuyorsun.
 
Yapacak bir şey yok hocam. Kaç senedir boşuna dil dökülüyor demek ki. Cehalet: Mode on :D

PC alacak adam biraz araştırsa anlarda hocam işte arastiran yok alıyorlar böyle sistemleri ondan sonra araştırmaya başlıyor gerçekleri görünce beyninden vurulmuşa dönüyor.
 
PC alacak adam biraz araştırsa anlarda hocam işte arastiran yok alıyorlar böyle sistemleri ondan sonra araştırmaya başlıyor gerçekleri görünce beyninden vurulmuşa dönüyor.
Öyle olsa daha iyi birde parasını çöpe attığını bilite başka cahil insanlara önerenler var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı