Izoly RGB T4 nasıldır?

Boşverin tartışmaya gerek yok :)
Dostum arkadaşında sıkıntı çıkmamış olabilir kendimden örnek vereyim forumda tavsiye edilmeyen James Donkey 710 kulaklığını kullanıyodum bende sorun çıkmadı ama çoğu kişide sorun çıkmış attığın markalarda öyle yani kumar oynamış gibi oluyorsun riske atmaya gerek yok Frisbyli kasaya 150 lira daha ekleyip Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB alabilirsin veya kasanın ışıklı olması senin için önemli değilse Corsair Carbide SPEC-05 alabilirsin yada başka modellere yönlenebilirsin.

Son düzenleme:
Bu C4 yavaş patlıyor galiba. :)
Şaka maka kullanmayan bilmez, belki kalitesi iyidir güç kaynağının ama marka olarak iyi gözle bakılan bir marka değil, arkadaşınız kullandıysa bu kaliteli C4'e bir şans verilebilir bence. :)
1 yıldır patlamadığına göre kalitesiz C4'müş 😀

Dostum arkadaşında sıkıntı çıkmamış olabilir kendimden örnek vereyim forumda tavsiye edilmeyen James Donkey 710 kulaklığını kullanıyodum bende sorun çıkmadı ama çoğu kişide sorun çıkmış attığın markalarda öyle yani kumar oynamış gibi oluyorsun riske atmaya gerek yok Frisbyli kasaya 150 lira daha ekleyip Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB alabilirsin veya kasanın ışıklı olması senin için önemli değilse Corsair Carbide SPEC-05 alabilirsin yada başka modellere yönlenebilirsin.
Ayn corsair delta rgb alıcam sinerjide 580 TL ve daha kaliteli n11 de 700 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00