Izoly Sirius sistem nasıldır?

O sistemler ikinci el parçalar birleştirilerek oluşturuluyor. Ayrıca sahte bir şey bile gelebiliyor. Tecrübeyle sabit.

Ayrıca 8K'ya APU toplanır bundan 5 kat güçlü

Zeiron Rx44 I5-3470 16gb 1tb Hdd+240gb Ssd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoca Online alışveriş sitesinde en çok satın alınan PC ise budur buna ne dersiniz hocam acaba?

Zeiron Rx44 I5-3470 16gb 1tb Hdd+240gb Ssd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoca Online alışveriş sitesinde en çok satın alınan PC ise budur buna ne dersiniz hocam acaba?
Ki pek markaya güvenmedim

Ayrı konu açın. Ayrıca konuyu trollediğinizi düşünüyorum.

Troll için bu konuyu açmadım hocam.
Arkadaşıma yardımcı olmak için size danışmak istedim ama pek ne dediysem yana değil dediğim gibi fazla inatçı🙂
Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim hocam😄😶
Yediğim kazığı zaten biliyorsunuz😄 ondan emin olmak istiyorum.

Troll için bu konuyu açmadım hocam.
Arkadaşıma yardımcı olmak için size danışmak istedim ama pek ne dediysem yana değil dediğim gibi fazla inatçı🙂
Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim hocam😄😶
Yediğim kazığı zaten biliyorsunuz😄 ondan emin olmak istiyorum.
Almayın aldırmayın böyle sistemleri. Arkadaşa da diret almamayı. 8K'ya toplayacağın APU bilgisayar, bunun harici ekran kartını silip süpürüyor. Benzer bir sistemden APU sisteme geçtim. Tecrübeyle sabit.

Almayın aldırmayın böyle sistemleri. Arkadaşa da diret almamayı. 8K'ya toplayacağın APU bilgisayar, bunun harici ekran kartını silip süpürüyor. Benzer bir sistemden APU sisteme geçtim. Tecrübeyle sabit.

Artık bende farkındayım hocam sizin yorumunuzu görmeseydim bunda da iyi bir kazık yiyebilirdim😂
Birçok Izoly ve Turbox ilgili konular gördüm ve markadan soğumaya başladım.
Peki hocam bana APU sistem önerir misiniz arkadaşın bütçe maksimum 10.000₺
1TB SSD ve 16 GB RAM olsa iyi olur😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00