İnceleme Izoly, Turbox ve Dragos markaları neden alınmaz?

Ekran kartı: Ekran kartlarının çok ısındığı söylenemez ama çok eski ekran kartları üretiyorlar malzeme kalitesi ise tartışılır. Çok da iyi olduğu söylenemez ofis işlerinde kullanılır.

Anakartlar: Ekran kartlarına benzer performanstalar eski anakartlar pahalı satılıyor.

Monitörler: Dragos monitörler bizzat kullandım idare eder dışı sert plastikten yapılıyor. Çok ısındığı söylenilmez ama çok fazla ışık sızması mevcut.(Izoly hariç)

PSU'lar (C4): Kesinlikle alınmaz malzeme kalitesi çok dandik. Her an patlayabilir bildiğiniz C4'ten farkı yok.

SSD: SSD'ler konusunda pek emin değilim genelde hızlı oluyorlar ama zamanla yavaşlarlar. HDD'ye dönebilir malzeme kalitesi kötü.

Kasalar: Bu konuda Dragos'un geliştiğini düşünüyorum 2023 yıllarında kasa üretme işine yoğunlaştılar hava akışı iyi malzeme kalitesi iyi ön yargılı davranmayın araştırıp bakabilirsiniz.

Kasalarını alabilirsiniz, ama diğer ürünlerini önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam madem siz de diyorsunuz oyun için uygun değil diye niye o zaman Gaming bilgisayar diye satıyorsunuz?

Biz oyun bilgisayarı diye 3. nesil işlemciyle GTX1050 Ti satmıyoruz. Müşterimiz bizden oyuncu bilgisayarı istediğinde genelde 10. nesil işlemci ve en az 1650 ekran kartı teklifi veriyoruz. Ama Office için cihaz isteyenlere çoğunlukla Turbox.

Millete çöp satıyorsunuz yani.

Hatay milleti MSI Z790 tercih etmiyor dostum. Bu güne kadar Office adına sattığımız hiçbir cihazdan bir şikayet almadık ve gayet de işlerini görüyor.

Şu sisteme bu kadar para isteyen satıcıdan ne beklenir ki :D. Hala da şunu öneren/öven kişiler var mı merak ediyorum.

1707321543557.png

Ofis isleri icin o bilgisayarlarin fiyatini hak etmiyor. Muhtemelen daha ucuza daha iyileri toplanirdi kesin.

O internet sitesi fiyatı biz ofis bilgisayarları olarak pazarladığımız cihazları 4000 TL'ye satıyoruz.

Şu sisteme bu kadar para isteyen satıcıdan ne beklenir ki :D. Hala da şunu öneren/öven kişiler var mı merak ediyorum.

Hocam ışık var, bence yeterli bir neden pahalı olması için.

Peşin fiyatına 6 taksit var, tükenmesi çok normal. Birde 1TB ssd, off off. Ayda 70K taksit, beleş. Bu dönemde ayda 70K'ya ne alabilirsin ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240207_232302_Chrome.jpg
    Screenshot_20240207_232302_Chrome.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı