Izoly'e kaliteli diyen arkadaş nasıl aydınlatılır?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 3.979
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 1000 cahil arkadaşım olcağına 1 akıllı düşmanım olsun dermiş Atalarımız. Bırakın salın gitsin.

O Testler yalan diyor 🤭
3:30 saniyesine kadar arkadaşını temsil ediyor. Yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş senden tavsiye istemiyorsa verme bırak zor yoldan öğrensin bazı şeyleri. Aynı fiyata daha iyi pc alanları gördükten sonra anlayacak zaten.

Arkadaşımın güvendiği bir YouTube kanalı Izoly hakkında video çekmiş, bana "adamın topladığı sistem (RX 550'li) seninkinden daha fazla FPS alır" diyor. Bu kişi daha önceden 1050 Ti, 1060'dan daha iyi; 1050 Ti, 1650 Super'i geçer gibi şeyler söylüyordu. Kendisi 10.000₺'ye 1050 Ti'lı Monster bilgisayar almış ve i7 işlemcim var en iyisi falan diyor. Neyse işte sizce nasıl aydınlatabilirim? Gerçekten laftan anlamıyor. 2 yıl önce i7 işlemcili bir notebook almış ve en yeni nesil diyor. Trollüyor falan sanıyorum fakat ironi yapmadığını fark ettim. Bana ekran kartı cahili, Monster cahili falan diyor. Gerçekten şu an sinirden gülüyorum. Sizin böyle bir arkadaşınız olsaydı nasıl laf anlatabilirdiniz?
Fenerle aydınlatabilirsiniz. (!) Şaka bir yana ona pek bir şey anlatamazdım 1 musibet 1000 nasihatten iyidir.
Eki Görüntüle 817483

Bence Benchmark videosu falan açın.
Çok komikti bi daha olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı