J1 Ace Telefona ROM Önerisi

KaryuYuiEd

Femtopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
10
Babam J1 ace modeli kullanıyor. Telefon takılıyor hiç akıcı olmuyor. Banka uygulaması kullanıyor. Neyse, onun için performans için hangi ROM'u kullanmak gerek?
Odin ile stock ROM kullanmayı biliyorum. Custom ROM TWRP gibi şeyleri kullanmayı bilmiyorum. Aydınlatacak birisi var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pushpa | 13 Oct 2015 | Guides/ Samsung
Samsung Galaxy Ace J1, bazı ince özelliklerle gelen orta sınıf bir cihazdır. Bu cihazla ilgili en iyi bölüm, en son Android 5.1.1 yazılımıyla birlikte gelmesidir. Cihaz bugünlerde cihazlarda gördüğümüz bazı süslü donanım özelliklerini kaçırsa da, Galaxy Ace Samsung'dan iyi bir yazılım desteğine sahip gibi görünüyor.
Herhangi bir nedenle cihazınızı köklendirmiş veya sistemi değiştirmişseniz ve OTA güncellemelerini alabilirseniz, cihazınızdaki en son stok ürün yazılımını geri yüklemeniz için size rehberlik edeceğiz. Bu cihaza sahipseniz, bu öğretici ürün yazılımınızı şimdiye kadar en son cihaza yükseltmenize yardımcı olacaktır.
Bu, ürün yazılımınızı J110MUBU0AOH1 numarası oluşturmak için alacaktır. Stoka geri yüklemek için, tüm ürün yazılımını cihazınıza yüklemeniz gerekir. Bu, stok kurtarma dahil olmak üzere her şeyi stoklara geri getirecektir. Bu nedenle, cihazınızda kök, özel kurtarma ve diğerleri gibi herhangi bir değişiklik kaybolur. Temiz bir yükleme gerçekleştireceğinden, tüm uygulamalarınız, verileriniz kaybolabilir. Bir yedekleme şiddetle tavsiye edilir.
Bu süreçte yeniyseniz endişelenmeyin, sizi koruyoruz. Ürün yazılımını yüklemek için, tüm prosedürü dikkatlice uygulayın ve gereksinimlere göre her şeyi ayarladığınızdan emin olun. Bu stok ürün yazılımı yalnızca Samsung Galaxy J1 ACE SM-J110M varyantı ile uyumludur.
  • Mükemmel cihaza ve varyanta sahip olduğundan emin olun. Bu öğretici sadece Samsung Galaxy J1 ACE SM-J110M için uygundur. Bu, cihaza J110MUBU0AOH1 Lollipop 5.1.1 tabanlı ürün yazılımı yükleyecektir.
  • Galaxy Tab 4'ünüzü veya pilin en az % 60'ına kadar tam olarak şarj ettiğinizden emin olun.
  • Phone.android'inizde USB Hata Ayıklamayı etkinleştirme
  • Bilgisayarınızda Samsung sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun.
  • .tar.md5 uzantısında bulunan firmware dosyasını almak için zip dosyasını ayıklamak için 7zip yazılımını indirin.

İndirme Bölümü​

  • | indirin Galaxy J1 ACE SM-J110M için Android 5.1.1 güncellemesi (Dosya: J110MUBU0AOH1_J110MTFG0AOH1.zip)
  • | indirin Ülkeye veya Taşıyıcılara Göre İndirin
  • | indirin Odin3 v3.10.7
Uygulamalarınızı ve Verilerinizi Yedekleme
Uygulamalarınızı, kişilerinizi, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve telefonunuzun dahili depolama alanında depolanan diğer önemli verileri yedeklemeniz önerilir. Yararlı yedekleme uygulamalarımızdan bazılarını DroidViews arşivlerinden alın. Bu, cihaz verilerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olacaktır.

Galaxy J1 ACE SM-J110M'ye Android 5.1.1 Güncellemesini Yükleyin​

  1. Galaxy J1 ACE'niz için Lollipop ürün yazılımını indirdiğinizden emin olun. Zip dosyasıysa, .tar.md5 uzantılı bellenim dosyasını almak için bilgisayarınıza ayıklayın.
  2. Şimdi telefonunuzu kapatın ve İndirme Modu'na önyükleyin. Bunu yapmak için cihazınızı kapatın ve ardından Ses Kıs + Ev + Güç düğmelerini aynı anda 2-3 saniye basılı tutun. Sarı üçgen işareti olan uyarı ekranını gördüğünüzde, İndir/Kapat moduna girmek için Ses Açma/Kapatma tuşuna basın
  3. Gerekli Odin.zip dosyasını indirin ve dosyayı bilgisayarınıza ayıklayın. Odin3_v3.10.7.exe dosyasını alacaksınız. Odin penceresine ulaşmak için yönetici olarak açın.
  4. Galaxy J1 ACE'nizi USB kablosunu kullanarak bilgisayara bağlayın.
  5. Cihazı bağladığınızda, Odin'deki ID: COM bağlantı noktası Mavi olur. Başarılı bir bağlantıyı belirtmek için"Eklendi!!" iletisini de görürsünüz.
  6. Odin telefonunuzu algılamazsa, aşağıdaki sorunları giderebilirsiniz:
    • Telefonunuzu yeniden başlatın ve USB Hata Ayıklama'yı kapatın ve yeniden açın.
    • Samsung USB Sürücülerini yeniden yüklemeyi deneyin.
    • USB kablosunu değiştirmeyi ve diğer bağlantı noktalarına bağlanmayı deneyin.
  7. Şimdi Odin'deki AP düğmesine tıklayın ve ürün yazılımı dosyasını ekleyin (J110MUBU0AOH1_J110MTFG0AOH1.tar.md5).
  8. Seçenekler'de, yalnızca Otomatik Yeniden Başlatma ve F. Saati Sıfırla kutularının işaretli olduğundan ve diğer her şeyin işaretsiz olduğundan emin olun. (Her durumda, Yeniden Bölümle kutusunu işaretlemeyin)
  9. Odin'de ürün yazılımı kurulumuna geçmeden önce, her şeyin ekran görüntüsüne göre ayarlı olduğundan emin olun.
  10. Şimdi, bellenime yüklenmesi biraz zaman alacak yüklemeyi başlatmak için Odin'deki Başlat düğmesini tıklatın.
  11. Bir kez geçiş izni aldın mı! mesajıyla Odin'de cihazınız yeniden başlatılır. Başarılı bir kuruluma işaret eden yeşil sinyaldir. Başarısız olursa diye! mesajıyla, tüm gereksinimleri dikkatlice gözden geçirmenizi sağlar.
Ürün yazılımına başarıyla girdikten sonra, artık Lollipop ürün yazılımınızın keyfini çıkarabilirsiniz.
Bootloop ile karşılaşırsanız, bu durum bazen yeni bellenim yüklediğinizde oluşabilir. Bunu çözmek için pili çıkarın ve tekrar yerine koyun. Ses Kısınt + Ev + Güç 'ibasılı tutarak Kurtarma'ya önyükleme. Kurtarma'da "verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla"yı ve ardından "Evet" i seçin Bu, tüm kullanıcı verilerini siler. Şimdi Sisteme Yeniden Başlat'ı seçin. Bu adımlar için ayrıntılı bir öğretici istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya gidin.
 

Geri
Yukarı