J7 Prime Modelin Hafızası 32 GB'dan 16 GB'a Düştü

Eraph

Decapat
Yer
Tekirdağ/Türkiye
Daha fazla  
Bu konuyu 2. ye açıyorum sanırım. Galaxy J7 Prime model bir telefonum var. Yurt dışından gelme bir telefon olduğu için tamire gitti ve döndüğünde telefon sıfırlanmıştı. Eski oyunlarımı geri yüklüyeyim derken bir baktım "Depolama Yetersiz" diyor. Ayarlarda baktım 32 GB yazması gerekirken 16 yazıyordu ve 13'ünü sistem kaplıyor. Her şeyi sildiğimde 2.6 GB yerim kalıyor. Bunu nasıl eskisi gibi yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana da anakart gibi geldi. Büyük ihtimalle anakart değişimi yapıldı.

Bu işlem 80 liraya yapılabilecek bir işlemmi?
Hocam kimsenin günahını almak istemem. Adam sizden 32 GB kartı alıp 16 GB taktıktan sonra 80 liraya bedava. İnşallah başka bir durum vardır.

Önerin için teşekkür ederim. Bu işlem ne kadara patlar? Yeni bilgisayar için de para biriktiriyorum da.
Adamın kendi yaptığı bir hata, yazılımsal olduğunu düşünüyorum. O konuda öyleydi. Aradım ama bulamadım. Kendi yaptığı hatayı düzeltmek için de para istemez herhalde. Arayıp sorun mümkünse, tamir eden telefoncuya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı