Custom ROM J7 Prime'a nasıl MIUI ROM portlanır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba başlığı pek anlamamış olabilirsiniz. Ben Samsung Galaxy J7 Prime cihazıma MIUI ROM portlamak istiyorum. Ama Xiaomi'nin bazı telefonlarında MediaTek'ya da Snapdragon var. Bunu nasıl yapabilirim?

@364809
@Umut Nas

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle yapalım isterseniz. Kendi cihazınızın ROM'unu ve MIUI ROM'unu indirin bir göz atın. Aynı dosyaların olmadığını anlayacaksınız. Bunun için dosyaları ayıklamanız falan gerekli. Onu geçtim işlemcilerin aynı olmaması Port ROM'da inanılmaz hatalara neden olur. Üstüne MUI zaten sorunlu bir arayüzken hiç hoş olmaz.

Şöyle yapalım isterseniz. Kendi cihazınızın ROM'unu ve MIUI ROM'unu indirin bir göz atın. Aynı dosyaların olmadığını anlayacaksınız. Bunun için dosyaları ayıklamanız falan gerekli. Onu geçtim işlemcilerin aynı olmaması port ROM'da inanılmaz hatalara neden olur? Üstüne muı zaten sorunlu bir arayüzken hiç hoş olmaz.

Önceden Exynos işlemcili cihaz ROM'unu portlamıştım kolaydı bunu da yapmak istiyorum bana bir anlatır mısınız?

Yokmuş. Direkt söyleyeyim, işlemcisi aynı olmayan hatta markası bile farklı olan 2 ROM'u portlamaya kalkışırsan cihazını brick dahi edebilirsin. Muhtemelen o yapan kişi çok tecrübelidir ve ROM bir ton hata ile doludur.

ROM'da sadece geç açılma sorunu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı