J7 Prime'ı 64 Bit'te çalıştırmak

Knkm j7 prime xda sitesi 64 bit romlar dolaniyor yani evet knk kesinlikle yapabilirsin artik ingilizceyede gerek yok google xda sitesini cevirebilir durumda zaten kisaca sonuc : yapabilirsin kolay bi islem 1 bilgisayar ve usb kablo va rom gerekli sadece

Ben yaptım hatta genshin gibi desteklemeyen oyunlari google play de görüntüleyip indirebildim ama telefon 16gb ve 6gb si rom oldu, gensin gibi yuksek depolama gerektiren oyunlari deneyemedim. Ayrica sd karta tasima da çalışmıyor, buyuk dosyalari sd karta linkleyerek (tasininca calismayan whattsapp dosyasi gibi) yerden tasarruf ediyorum (link2sd ve app2sd gibi uygulamalarla). Eger bu eski telefonda bu işe girisecekseniz yuksek hizli bir sd kart alip(samsung evo plus kirmizi renkli olanı önerebilirim) sd karti dahili hafiza şeklinde formatlamanizi oneririm, isterseniz sd kartin bir kismi dahili bir kismi sd kart olarak formatlanabiliyor, internette biraz ingilizce aratma yaparak bulabilirsiniz. Günün sonunda j7 prime ı 64 bit yapmak pek mantikli bir şey değil eğer amacınız desteklemeyen oyunları oynatmak ise. Elinizde olan sd karti dahili hafiza yapmayı düşünenler olursa icindeki tum verilerinizi bir bilgisayara kopyalayin sonra sd kartinizi formatlayin. Bu arada j7 prime oxygen kernel ile cpu1690mhz e, gpu 1146mhz e overclocklanabiliyor. 64 bit olan android 10 surumunde(benimki H-Rom) overclock yapamadim ama android 9 8 7 de yapılabiliyor. Uzun karışık yazım için üzgünüm, aklima geleni sorunlari yazmak istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı