J7 ROM işleminden sonra IMEI status NG oldu

Ben TWRP yüklerken oldu zaten telefon denem tahtası oldu elimde. İstersen telefoncuya gitme crackli Samsung tool Pro ile box olmadan yaptım ben internette bayağı bir Z3X Samsung tool Pro var 24.3 sürümü falandı herhalde (yasal değil biliyorum lütfen yasal değil diye söylemeyin)
Dostum bende S8 ime custom rom atıyordum telefonda imei repair işlemi vardi TWRP üzerinden Efs yedeği almama rağmen romu kurunca sadece acil aramalar yazıyor bana yardımcı olabilirmisin

Dostum bende S8'ime Custom ROM atıyordum telefonda IMEI repair işlemi vardi TWRP üzerinden efs yedeği almama rağmen ROM'u kurunca sadece acil aramalar yazıyor bana yardımcı olabilir misin?

Hocam IMEI repair yapman gerekiyor burada açıklayamam galiba yasal değil askerdeydim biraz geç cevap verdim kusura bakma.
Hocam benim IMEI var fakat IMEI status ng nasıl çözeriz bir yardım edebilir misin?

IMEI repair yapman gerekli Z3Xden internette. Biraz araştır askerde olduğum icin geç cevap verdim yapamadiysan yardımcı olurum.

Hocam IMEI repair yapman gerekiyor burada açıklayamam galiba yasal değil askerdeydim biraz geç cevap verdim kusura bakma.

IMEI repair yapman gerekli Z3Xden internette. Biraz araştır askerde olduğum icin geç cevap verdim yapamadiysan yardımcı olurum.
Hocam selamlar. Elimde s8 telefon var ve biz de aynı şekilde rom attıktan ng problemiyle karşılaştık. z3x'ü internette bulamadım, acaba yardımcı olabilir misiniz?

Hocam selamlar. Elimde S8 telefon var ve biz de aynı şekilde ROM attıktan ng problemiyle karşılaştık. Z3X'ü internette bulamadım, acaba yardımcı olabilir misiniz?

Vallah hocam uygulama yasal değil o yüzden buradan yardımcı olamam bir de S8 icin Z3X olmuyor galiba tam bilmiyorum telefoncuya götür istersen IMEI repair yapılcak aynı IMEI atılcak de hallederler Knox falan var ya bayağı zor oluyor onlar.

IMEI repair yapman gerekli Z3xden internette. Biraz araştır askerde olduğum icin geç cevap verdim yapamadiysan yardımcı olurum.

Yardımcı olma şansın var mı usta ben de var Z3X crack.

Samsung tool Pro ile aynı IMEI numarasını yazıp repair yaptım yasal olmasa da yapmak zorunda kaldım efs cert yedeğini de nette buldum 1 aydır falan kullanıyorum bir sorun yok.
hocam konu eski biliyorum ama şuan çok acil yardımınız gerekiyor. kısaca anlatmam gerekirse telefonum a40 yurt dışı ve telefoncuda imei atıldı (root da yapıldı)
daha sonra ben imei yi eski haline (yurt dışındaki orijinal kuttdan çıktığı hali gibi) getirmek için twrp üzerinden cache vs. herşeyi sildim. daha sonra telefonun herşeyini sildiğimi yeni farkettim bilmiyordum. az biraz araştırma sonrası telefona custom rom kurdum (google pixel 6 pro yazılımının a40 a uyarlanmış yazılımı) ancak imei yine gelmedi. sonradan öğrendim ki efs diye bir olay varmış ve her rom vs. atmadan önce de kesinlikle yedek alınmalıymış bilmiyordum. luan efs klasörüm yok ve baseband imei vs. ayarlarda boş gözüküyor. efs klasörünü dediğiniz gibi samsung tool pro ile yapabilir miyim
biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Hocam konu eski biliyorum ama şu an çok acil yardımınız gerekiyor. Kısaca anlatmam gerekirse telefonum A40 yurt dışı ve telefoncuda IMEI atıldı (root da yapıldı)
Daha sonra ben IMEI'yi eski haline (yurt dışındaki orijinal kuttdan çıktığı hali gibi) getirmek için TWRP üzerinden cache vs. her şeyi sildim. Daha sonra telefonun her şeyini sildiğimi yeni fark ettim bilmiyordum. Az biraz araştırma sonrası telefona Custom ROM kurdum (Google pixel 6 Pro yazılımının A40'a uyarlanmış yazılımı) ancak IMEI yine gelmedi. Sonradan öğrendim ki efs diye bir olay varmış ve her ROM vs. atmadan önce de kesinlikle yedek alınmalıymış bilmiyordum. Luan efs klasörüm yok ve baseband IMEI vs. ayarlarda boş gözüküyor. Efs klasörünü dediğiniz gibi Samsung tool Pro ile yapabilir miyim?
Biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Bildiğim kadarı ile internet üzerinden uygun efs ve cert yedeklerini bulabiliyorsunuz. Bayağı uzun bir zaman oldu tam aklımda değil ama birazcık araştırıp bulabilirsin Samsung tool ile yapılıyor mu onu bilmiyorum ama benim yaptığım işlem orijinal IMEI döndürmek içindi zamanında zaten aktif kullandığım bir telefon da değildi ROM test etmek için kullanıyordum dediği gibi efs ve cert yedekleri lazım bunları bulup Samsung tool ile halledebilir misin tam bilmiyorum. Konu açıp yardım almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı