JAHREIN-BOROMIR V5 alınır mı?

Bilgisayar da çok vakit geçirmiyorum zaten arada kafa dağıtıp arkadaşlarla eğlencebileceğim bir yer olsun istiyorum.
Yukarıda hiçbir şey bilmeden milyar dolarlık markaları kötüleyen arkadaşı ciddiye almanıza gerek yok. Kendisi bir şey bilseydi 1 cümleden uzun yorumlar yapıp rasyonel fikirler beyan ederdi. BOROMİR sistemi maalesef ki alınacak bir sistem değil çünkü kalitesiz markalardan oluşan pahalı bir sistem. Bütçeniz 17k ise attığım sistem çok daha kaliteli parçalardan oluşan, çok oyunculu oyunlarda performansı ile üzmeyecek güzel bir sistemdir. Bütçe artarsa ise yukarıda atılmış olan 4060'lı sisteme de şans verilebilir ama şart değil.


Benim de hayatım Nvidia kullanarak geçti 9 aydır AMD ekran kartı kullanıyorum hiçbir fark yok. Mis gibi her oyunda 2K 100 FPS üstü alıyorum 0 sıkıntı. Onu ne yapacağız ?
Hayatım amd kullanmakla geçti. Sonrasında nvidia'ya geçince geçmiş yıllarıma acıdım. Ne çileler çekmişim.
 
Merhaba, 15-20 bin TL arası bütçem var. İtopya'dan bir sistem buldum ancak konu hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığım için size de danışmak istedim. JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem alınır mı?

Alınabilir aynı sistemi ikinci el olarak toplamaya çalışsan 13-14'ten aşağı tutmaz. 1080p oyunları yüksek grafikte 2-3 sene problemsiz oynatır sonra ekran kartı yenilersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı