Jahrein Kemal Kılıçdaroğlu ile #KKHA yapacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere seslendiği videosunu Twitter üzerinden Retweet eden Jahrein'e Kılıçdaroğlu'dan cevap geldi.

Screenshot_1.png


Bunun haberini ise yaptığı Twitch yayınında alan Jahrein'de, Kemal kılıçdaroğlu'nu KKHA'ya davet etti.

Screenshot_2.png



Bunun üzerine ise CHP İstanbul Gençlik Kolları mizahi bir Tweet attı.

Screenshot_3.png
 
@Necati Adıyaman, @Halil1905 adamların işinin bu olduğunu biliyorum. Ve bundan iğrendiğimi belirtiyorum. Yapacakları şeyi bile doğru düzgün beceremiyorlar. O yurt dışında da bu tip insanlar var. Ama işlerini düzgün yapıyorlar. KEKW yazmak ile mi gençlerin dilinden anlıyoruz imajı veriyorlar?
Abartmadın mı sence de?
 
Tüm partilerin ortak yalanı, oy için gençler bu dönemde sanırsam. Hiç biri samimi gelmiyor nedense oy kullanmak bile istemiyorum. Çoğu gencin de ben gibi olduğunu düşünüyorum. Aslında ne kadar üzücü bu durum. 😕
 
Artık son kozlarını herkes ortaya koydu. Acaba matı kim yapacak? Ama biri kesin şah mat olacak.
 
KEKW yazmak ile mi gençlerin dilinden anlıyoruz imajı veriyorlar?
Gençlik kollarının hesabı bu, onlar öyle yakın bulup yazmışlar. Allah aşkına ana muhalefetin genel başkanı çıkıp Twitch yayınına katılacağım diyor takıldığınız noktaya bakın.
 
Sırf KEKW yazdılar diye oy verecekler varsa bu adama bu ülke de siyaset bitmiştir.
 
Gençlik kollarının hesabı bu, onlar öyle yakın bulup yazmışlar. Allah aşkına ana muhalefetin genel başkanı çıkıp Twitch yayınına katılacağım diyor takıldığınız noktaya bakın.
Belki biraz takıntılı davranmış olabilirim, hak veriyorum. Insanın içindekilerin patladığı zamanlara varsayın durumu.
 
Kemal Kılıçdaroğlu'na gelen tepkileri biraz aşırı buluyorum. Aynı şekilde Mansur Yavaş'da Pqueen adlı Twitch yayıncısının canlı yayınına konuk oldu ve güzelce konuştular. Aynı şekilde şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu aynı şeyi yapıyor.

KEKW mevzusuna gelecek olursak ise, gençlerle bir samimiyet kurmak için kullanılan bir yöntem. Sırf KEKW dedikleri için siyaset nereye gidiyor ya diyenler olmuş. Fakat Mansur Yavaş kendi sosyal medya hesaplarında "Twitch'teyim" adlı videosunu paylaşınca bir sorun olmadı.

Üstelik Mansur Yavaş bu videonun sonunda, "belki birlikte oyun oynar, mid de karşılaşırız" diyordu. Ben bu videonun altında hiç siyaset nereye gidiyor ya, ne bu laubalilik gibi şeyler görmedim.

CHP İstanbul Gençlik Kolları'nın, bir Twitch meme'i olan KEKW'yi kullandığı için siyaset nereye gidiyor diyorsanız, Mansur Yavaşın "belki birlikte oyun oynar, mid de karşılaşırız" cümlesine de siyaset nereye gidiyor demelisiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı