Jahrein ve Erzurum oyunu olayı

Bakın haritada 3-4 ev var. Oyun korku oyunu olsa çok daha iyi olurdu ve fazla satardı. Baktığımızda en dandik korku oyunu bilece yüzbinlerce satıyor. Tamda korku oyunu konusu olurmuş "Erzurum Köyü"

Kötü diyoruz işte? Saçma bir algı yaratmaya çalışmayın. Terbiye sınırlarını da zorlamayın. Oyun bir başka oyundan araklanmış yarım yamalak içerikler, dönemin gerisinde grafikler, coğrafya odaklı sömürüler ve ciddi buglar barındırıyor. Kimsenin köstek olduğu yok. Oyun kötü ve kötü olduğu yanları belirtiyoruz. Eğer bu yorumlar size acıklı geliyorsa ağlayarak günlüğünüze gömülebilirsiniz.

Bu arkadaşın 15 senedir oyun geliştirdiğini biliyorsunuz değil mi? 15 sene boyunca kendini ne kadar geliştirmiş gördük.

Okuduğunuzu ve gördüğünüzü anlamada sıkıntınız var galiba. Eleştiri yapılır buna kabulüm ama kimse benim emeğimle dalga geçemez. Veya bunun üzerinden prim yapamaz. Benim fikrim bu yönde.

Okuduğunuzu ve gördüğünüzü anlamada sıkıntınız var galiba. Eleştiri yapılır buna kabulüm ama kimse benim emeğimle dalga geçemez. Veya bunun üzerinden prim yapamaz. Benim fikrim bu yönde.
O zaman oyun firmalarının Enis Kirazoğlu ve Dost Kayaoğlu'nun donuna kadar alması lazım.

Hocam zaten dalga geçmesine bende kızıyorum. Hatta şu an internetten Erzurum yayınını izledim, bayağı sinirlendim. Çok haklısınız. Ama 2 cami koyup bir tane bağlama müziği koyup alın Türk oyunu yaptım demekle olmuyor bu işler kimse kusura bakmasın.

Hepde sevmiyorsunuz zaten doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış Jahrein karşı bu nefretinizin nedeni nedir?
Jahrein'e karşı bir nefretim yok, genel olarak twitch platformunu sevmiyorum ve oradaki insanları takip etmiyorum. Erzurum oyunu için dediklerini de haklı buluyorum. Nefret kanısına nereden vardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…