Jahrein'in etkili olması

İnsanların kim olduğu, ne iş yaptığı önemli değil, önemli olan onları kaç kişinin takip ettiği. Bugün 20 milyon takipçim olsa istediğim kuruma istediğim baskıyı yaparım. Twitter'da bile bir toplum baskısı olunca kurumlar geri adım atıyor yani bu baskıyı tek başına oluşturacak kadar takipçin varsa gayet etkili olabilirsin.
 
Vayy be haberi okudum cidden sevindim artık üniversite yemek veriyormuş Jahrein sayesinde aslında iyi biri ama insanlar yanlış tanıyor.
 
Zaten bağımsız milletvekili olsa bile mecliste hiçbir şeyi değiştiremeyeceğinin farkında. Tek istediği kürsüye çıkıp gençlik başta olmak üzere ülkenin insanlarının problemlerini dile getirmek istiyor.

Başarılı olur mu bilmem. İstanbul'da 100 bin den fazla oy alması lazım ki meclise girsin.
 
Jahrein iyi midir kötü müdür bilemem. Twitch'den pek izlemesem de YouTube'dan baya izlemişliğim vardır.

Sonuçta bu ülke için güzel adımlar atıyor.
 
Gençlerin düşüncelerini, fikirlerini ve isteklerini çok iyi anlayan ve anlatan birisi. Twitch ve Youtube üzerinden sıkı takip ediyorum. Umarım yaptıkları işlerde başarılı olur da, artık ülkemizde genç neslin sesini duyurabileceği birisi haline gelir. Meclise genç beyinler lazim artık, emekliliği geldiği halde milletvekili maaşı yemek için mecliste uyuyan insanlar değil.
 
Meclistekileri, sorunları duyursunlar diye değil sorunlara çözüm bulsunlar diye seçiyoruz. Bu kişide ben herhangi bir sorun çözecek birikim olduğunu sanmıyorum. Amaç sorun duyurmaksa, sosyal medya yeterli işi görüyor.
 
Jahrein, PurpleBixi gibi tipler oyunculuk adı altında yayınlara başladılar, sonradan siyasetçi kesildiler başımıza. İnsanların birçoğu TV'de ki tipleri görmek istemedikleri için internette orada, burada takılıyorlar. Bu yayıncılar yüzünden yine siyaset önümüze çıkıyor. Tamamen boş muhabbetten ibaretler. Konuşunca iktidara oy verenler değişmiyor. Değişmiş olsaydı şimdiye kadar AKP diye bir parti kalmazdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı