Jahrein'in etkili olması

Jahrein, purplebixi gibi tipler oyunculuk adı altında yayınlara başladılar, sonradan siyasetçi kesildiler başımıza. İnsanların birçoğu TV'de ki tipleri görmek istemedikleri için internette orada, burada takılıyorlar. Bu yayıncılar yüzünden yine siyaset önümüze çıkıyor. Tamamen boş muhabbetten ibaretler. Konuşunca iktidara oy verenler değişmiyor. Değişmiş olsaydı şimdiye kadar akp diye bir parti kalmazdı.

İzleme olsun bitsin bu kadar öfkeli olmana gerek yok🙂
 
Jahrein, PurpleBixi gibi tipler oyunculuk adı altında yayınlara başladılar, sonradan siyasetçi kesildiler başımıza. İnsanların birçoğu TV'de ki tipleri görmek istemedikleri için internette orada, burada takılıyorlar. Bu yayıncılar yüzünden yine siyaset önümüze çıkıyor. Tamamen boş muhabbetten ibaretler. Konuşunca iktidara oy verenler değişmiyor. Değişmiş olsaydı şimdiye kadar AKP diye bir parti kalmazdı.
Haklısınız ama bu adamı muhtemelen gündelik problemlere çözümde sunabildiği için takip ediyorlar.
 
@Elftaşı İnternet ortamında istemediğin kadar senin istediğin şeyleri yapan yayıncı youtuber vardır eminim onlardan birini izle geç. Bence Bixi ve tarzı yayıncıların yaptıkları gayet mantıklı ve doğru, dile getirilmesi gerekiyor bazı şeylerin. Konuşunca bir şeylerin değişmeme olayı sadece Türkiye ortamında var gibi duruyor. Normalde olması gereken budur konuşarak bir şeyleri değiştirirsin.
 
İktidara oy verenlere karşı konuşarak asla onları ikna edemezsiniz. Bunu defalarca gördük, görmeye devam ediyoruz. Onlar kendi kendilerine bazı şeyleri görüp değişecek ancak öyle sorun çözülür. Muhalifler neyin ne olduğunu biliyor zaten. Onları izleyenler olsun (jahrein, purplebixi), muhalif tv kanalları olsun yine muhalefete oy verenler aslında. Bu döngü böyle ilerliyor.
 
İktidara oy verenlere karşı konuşarak asla onları ikna edemezsiniz. Bunu defalarca gördük, görmeye devam ediyoruz. Onlar kendi kendilerine bazı şeyleri görüp, değişecek ancak öyle sorun çözülür. Muhalifler neyin ne olduğunu biliyor zaten. Onları izleyenler olsun, muhalif kanallar olsun yine muhalefete oy verenler aslında. Bu döngü böyle ilerliyor.
Herkes ekmeğinde, hedefleri ömür boyu ana muhalefet olmak. 🥱 Olan bize oluyor ya.
 
@Elftaşı Adamlar diğer tarafı ikna etmeye çalışmıyor yayında zaten. Gündemdeki durumları konuşuyorlar, yorum yapıyorlar. En azından Bixi için durum bu. Herkesin fikrini değiştireyim vs vs durumu yok fikirlerini dile getirip geçiyorlar zaten.
 

Geri
Yukarı