James Donkey 120 GB SSD alınır mı?

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 150 TL'm var. Aklımda hiç SSD almak yoktu. Fakat ince hesapta bu kadar uyguna bu kadar teknik özelliği yüksek olan bir SSD görünce kaçırmayayım diyorum. Şu anki PC'm de asırlardan kalma 500GB HDD'yi kullanıyorum. Olabilecek en kötü SSD bile bu hard diskten iyidir diye düşünüyorum. Üstelik firmanın 3 sene garanti vermesi güvenilirlik duygusu saldı içime. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler, YouTube'da donanım arşivi 240 GB'lık versiyonu için bir video çekmiş, izlersen belki seninde yararına dokunur.
Açıkçası donanım arşivi'nin yaptığı incelemeleri samimi bulmuyorum. Buram buram sponsorluk kokuyor. İnsanlara ürünün iyi yanlarını anlatıyor sadece. Para karşılığı yapıldığını düşünüyorum o videoların. Para karşılığı olduğu için de gerçeği pek yansıttığını sanmıyorum.

Yanlış Bilgilendirme
Açıkçası donanım arşivi'nin yaptığı incelemeleri samimi bulmuyorum. Buram buram sponsorluk kokuyor. İnsanlara ürünün iyi yanlarını anlatıyor sadece. Para karşılığı yapıldığını düşünüyorum o videoların. Para karşılığı olduğu için de gerçeği pek yansıttığını sanmıyorum.

Adam reklam alıp almadığını söylüyo ve diğer firmalarla karşılaştırıyor. İyi yanlarını söylerken kötü yanlarını da söylemiş oluyor.

Adam en düşük FPS görmek için en çok ayrıntılı yerlerde test ediyor başka kim yapıyor bunu :D Benim bildiğim adamlar neyse işte.

Ürünü alıp kullanan kişiler yorum yaparsa bence daha doğru sonuçları duyup öğrenmiş oluruz kullananlar yorum yapsın :D

Adam reklam alıp almadığını söylüyo ve diğer firmalarla karşılaştırıyor. İyi yanlarını söylerken kötü yanlarını da söylemiş oluyor.

Adam en düşük FPS görmek için en çok ayrıntılı yerlerde test ediyor başka kim yapıyor bunu :D Benim bildiğim adamlar neyse işte.
Reklam alıp almadığını videolarda belirtmesi onun doğru bir bilgi olduğunu göstermiyor. Benim düşünceme göre bu adam videolarının çoğunluğunu reklam karşılığı yapıyor. Eğer öyle olmasa 10 videosundan 6-7 si aynı içerik, aynı marka olmaz.

Bu fiyata SSD bulmuşum neden almayayım. Patlarsa patlasın giden 120TL olsun. Arkadaşlarımda aldı hızları ve testleri normal. Benimkide yarın elimde olacak Steam oyunlarını atmak için aldım zaten.
Ürünü alıp kullanan kişiler yorum yaparsa bence daha doğru sonuçları duyup öğrenmiş oluruz kullananlar yorum yapsın :D
Arkadaşlarım aldılar, hepsi memnun şuan hız testleri dedikleri gibi şimdilik bir sorun yok. Bu fiyatlara birdaha denk gelmez.

O bile yeterli değil. SSD'nin performansı şimdilik iyi dursa da ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli değil.

Halihazırda mevcut SSD'si olanlar için uygun fiyatı açısından alınıp kullanılabilir. Veya firmanın 3 yıl birebir değişim garantisine güvenip alacaksın. Sorun çıktığında verilerin uçup gitmesi gibi dertleri göze alacaksın. :)

Ayrıca bu konu sosyalde açıldı diğer konulara da bakabilirsin.

O bile yeterli değil. SSD'nin performansı şimdilik iyi dursa da ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli değil.

Halihazırda mevcut SSD'si olanlar için uygun fiyatı açısından alınıp kullanılabilir. Veya firmanın 3 yıl birebir değişim garantisine güvenip alacaksın. Sorun çıktığında verilerin uçup gitmesi gibi dertleri göze alacaksın. :)

Ayrıca bu konu sosyalde açıldı diğer konulara da bakabilirsin.
Yukarıdada dediğim gibi benim SSD anca bana yetiyor. Bunuda Steam oyunlarını içine atmak için aldım. Giden 120TL olsun koymaz. Kötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, ileride ne olacağını bilmediğim için 120GB olan modeli aldım. Tabi ilk defa SSD alacak arkadaşlar üzerine 30-40TL daha koyup bilindik bir marka alabilirler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı