James Donkey 120 GB SSD - Kısa Kullanım Deneyimi

En ucuz 120 GB'lık SSD olduğu için Tercih Ettim.

Daha 1. senesi ve sadece Cyberpunk ilk çıktığı zaman SSD'de oynadım başka oyun oynanmadı sadece sistem için kullanıldı. Bu kadar az kullanılmasına rağmen salt okunur kalmayı becerdi ve 1 kere teknik servise gitti daha 2. ayında. Tamam teknik servisten geldi güzel hızı yerinde ne vadetti ise var buna bir şey demiyor ama şu an ölüyor daha 1. senesi doğru düzgün dolmadı ve ölmeye yüz tuttu değişim garantili bile oldu şu an bunu yapması iğrenç yani 1 oyun oynadım üstünde sadece geri sistemde. Keşke daha çok para verip daha kalitelisini alsaydım burada bu SSD'nin helvasını Recep abi yedi sıra bende. Yarın helva malzemelerini almaya gidiyorum.

Samsung ve benzeri kaliteli markalar dışında SSD Tercih etmeyin mantıksız bu bilgisayarın kalbi sonuçta o zaman maddiyatım olmadığından ötürü tercihimi bundan yana kullandım 1 sene içinde 2. kez gitmiş olacak bu da bana 1 adet Forza yüklemesine mal olacak Xbox tüm oyunları görmeyecek bir ton uğraş bir ton şey ile uğraşacağım ve tatilde bilgisayarsız kalacağım. Paraya da yazık zamana da yazık HDD'ye kursaydım sistemi bu kadar sıkıntı çekmezdim. Nereye tıklasam mavi nereye tıklasam yanıt yok nereye tıklasam boş.

Bu SSD övülecek bir SSD değil tabii şans işi sizin sahip olduğunuz James Donkey SSD'ler belki ölmemiş olabilir ama etrafımda çok Helvasını yiyen oldu.
 

Dosya Ekleri

  • seaa.png
    seaa.png
    77,5 KB · Görüntüleme: 60

Geri
Yukarı