James Donkey 712 uzun kullanım testi

James Donkey 712 kulaklığını yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Kulaklık da herhangi bir deformasyon söz konusu değil. Memnum kaldım. Kulaklığın driverını incehesap'ın sitesinden indirmeniz gerekiyor. Driverda işe yarayan 2 özellik var bana göre. 3D ve 7.1. 3D sesi arttırıp derinlik katsa da bozulma olmaya başlıyor hafiften.
Driverı ilk indirdiğinizde 7.1 ayarı hatalı geliyor ve sağdan bir tık az ses geliyor. Bunun çözümü ortadaki çizgide hepsini oranlamaktır. Ekolayzır ayarını açmanızı önermem. Aynı şekilde bozulma yapmaya başlıyor. Eğer kulaklığın bassını arttırmak isterseniz Denetim Masası Ses'ten Bass Boost açabilirsiniz. Bass Boost ayarı 80Hz 3DB en iyi gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud Stinger kullanmıştım ve bu hafta sonu Logitech G332 denedim mağazada 15dk. Cloud Stinger'a göre bariz daha iyi ses kalitesi hafiflik rahatlık ses seviyesi vs Logitech G332'yle yakınlardı neredeyse aynıydı sesler ama bir fark var Cloud Stinger'ı bilgisayarda G332'yi telefonda denedim yani G332 bilgisayarda daha iyi performans vereceğini düşünürsek bir tık daha iyi olacaktır.
CM 750'ye bakmanı öneririm daha iyi.
Bass FX var empedansı çok yüksek çıkış gücüde aynı şekilde ses DB lide 118 db. 44mm sürücüsü var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı