James Donkey 125M vs Steelseries Rival 100

ABayraktarr

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle FPS ve moba oyunları oynarım. Mouse tutuşum ise claw-palm grip. Sizce hangi mouse benim için daha uygun? Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer farklı bir mouse önerecek olursanız da 150 lirayı geçmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey 125M hakkında bilgim yok. SS Rival 100 kullanıyorum. CS:GO, BF4 tarzı oyunlar oynuyorum gayet iyi bir sensöre sahip, düşük sensitivity de oynuyorsanız sensör kalitesinin önemi artıyor. Rival 100'de bu konuda yeterli oluyor benim için. Tabii ki kaliteli bir de mousepad performansı arttıracaktır

125M' in sensörü Rival 100' den daha iyi. Ayrıca Rival 100' ün kaldırma mesafesi biraz sıkıntı olabiliyor. 6 ay kullanmıştım Rival 100' ü performansı iyi gerçekten fiyatına göre ama 125M sensör olarak daha üstün ve küçümsenicek derecede bir fark da değil aradaki sensör modeli. Arkadaşında dediği gibi kaliteli bir mausepad kullanmazsan en iyi fareyi bile alsan sensör sapıtabiliyor buna da dikkat etmeni öneririm. Mümkünse denemeden mause alma derim. Mause klavye yada kulaklık gibi olmuyor eline oturmayan rağad edemediğin fareyi almamalısın fare ne kadar iyi olursa olsun eline oturmuyorsa gerçekten sıkıntı yaşıyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı