James Donkey 24 120 Hz yapınca ekran kapanıp açılıyor

(Sözleşmede) Tüketici (ALICI), 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. (23.07.2020 de teslim aldım.)
Öyle bir zamana denk geldi ki durum şöyle oldu. Uzun zamandır monitör bakıyordum.
En ucuz ucuz 144 hz 1 ms monitörler 1400 lira onlarda TN panellerdi. Buna rast geldim Samsung VA
yazıyordu ve 1300 tl idi. Sonra cuma günü gaming gecesinde 1150 tl'ye düştü. Bu fiyata 144 hz 1ms
VA panel bulmak neredeyse imkansız diye düşündüm ve aldım. İşin kötü tarafı bunu almadan önce kendi dizüstümü temizlik için 1 hafta önce garantiye verdim (3.4 güne gelir) arkadaşın dizüstü pc si
(gtx 1050ti var) ile denedim. Benim pc olmadığı için detaylı bakamıyorum da, şimdi sorun onun bilgisayarında mı, kabloda mı, elektrikte mi onu da bilmiyorum yoksa hemen iade ederim. Arada kaldım. Bu sorunu diğer markalarda da yaşayan çok. Neyse ki daha zaman var detaylı bir şekilde baktığımda sorun varsa süresi bitmeden de iade ederim. Monitör dışı sorun varsa buraya yazarım. Teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için.
Rica ederim. Evet dediğin fiyatlar biraz uçuk, sarı siteden temiz 0 olmasa bile 0 a çok yakın ürün bulabilmen mümkün. Ben kendi monitörümü 600₺ ucuza öyle aldım. Alan kişi sadece 4 gün kullanmış. Ayrıca sadece kutusu yoktu. Şubat ayından beri kullanıyorum sorun yok. 👍

Şansa bağlı bir durum biraz da, arada güzel şeyler düşüyor.

Özelleştirme kısmından 119 hz olarak ayarlayabilir misin ? 119(118-120- olarak görüntü veriyor).
Nvidia denetim masası>Çözünürlük değiştirme>Özelleştir>Ekranın görüntüleyemeyeceği çözünürlüklere izin ver tiki açık>Eki Görüntüle 624220
Test dediğinde kendin de göreceksin çalışıp çalışmadığını.
Sonrasında sağ taraftaki listeye düşecek ve tikini açacaksın sonrasında şurada.
Eki Görüntüle 624221
Ekstra bir değer olarak görünecek sağ taraftaki yenileme hızı 119 olarak. Deneyebilirsin bir zararı yok.
İşe yarayıp yaramadığını lütfen yaz olur mu.
kardeş allah razı olsun deneyeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı