James Donkey 240 GB SSD ile HDD yan yana kullanılır mı?

Oywle

Hectopat
Arkadaşlar sorum şu şekilde ben biraz önce James Donkey markalı bir SSD sipariş verdim ama bazı arkadaşlar SSD ile HDD aynı bilgisayarda ikisi de olursa performans kayıp eder dediler SSD'yi bilgisayarı hızlandırmak için aldım depolama için ise HDD kullanmak istiyorum acaba bir sakıncası olur mu?

Neden berbat acaba yorumlara bakarak almıştım ama iade etsem param hemen geri gelir mi yoksa bekler miyim 2 saat önce sipariş verdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu vidoyu izlemenizi öneririm, iade işi firmaya bağlı.

Ben uzun zamandır kullanıyorum James Donkey. Bir sıkıntısını görmedim.

Kanka o şans işi işte mesela Gamepower Ogre'lerde tutukluluk sorunu vardı ama bazılarında oluyordu bazılarında olmuyordu hadi az kişide olsa neyse diyeceğim de alan kişilerin %65'inde vardı bu sorun aynısı JD içinde geçerli.

Maksimum Gamepower övücüsü zekası.
Gamepower'i övmüyorum. Siz bizzat markaya bakarak yorumlama yapıyorsunuz, ben zaten LE modelinin kötü olduğunu söyledim. Normal modelleri orta seviyede dedim, kullananlara da sordum.
Le model nasıl oluyor acaba ben pek anlamamda.
LE model daha ucuz oluyor fakat hız ve sağlık sorunları var onun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı