İyi ya da kötü olması şansa bağlı biraz. 2 ayda da bozulabilir 2 yılda da. Benzer şey JD için de geçerli. Samsung çipler de gelebilir adı şanı belli olmayan çipler de. Bunun garantisi yok. İlle AliExpress'ten alınacaksa KingDian alınabilir veya imzamdaki SSD. GoldenFir bende maksimum 2 ay dayandı. Zaten sıcaklık sensörü çalışmıyordu. Plastik kutuyla geliyor bir de.Çin'den GoldenFir SSD'lere bakın James Donkey'den kat kat daha iyi.
Reeinno SSD'den memnun musun? Arkadaşımda M2 NWme olanı mevcut, çok hızlı diyor ama, sence 860 evo 250 GB mı, yoksa 256 GB reeinno M2 mi?İyi ya da kötü olması şansa bağlı biraz. 2 ayda da bozulabilir 2 yılda da. Benzer şey JD için de geçerli. Samsung çipler de gelebilir adı şanı belli olmayan çipler de. Bunun garantisi yok. İlle AliExpress'ten alınacaksa KingDian alınabilir veya imzamdaki SSD. GoldenFir bende maksimum 2 ay dayandı. Zaten sıcaklık sensörü çalışmıyordu. Plastik kutuyla geliyor bir de.
Ben sadece oyunlar için bir SSD almak istiyorum. Çabuk bozulduğuna dair yorumlar okumuştum bazı AliExpress ürünlerinde.
Şimdilik iyi gidiyor. 860 Evo 250 GB alsın elbette. Dosya taşıma hariç fark olacağını sanmıyorum.Reeinno SSD'den memnun musun? Arkadaşımda M2 NWme olanı mevcut, çok hızlı diyor ama, sence 860 evo 250 GB mı, yoksa 256 GB reeinno M2 mi?
İnceleme yayınlayıp deneyimlerimi paylaştığıma göre.Kullanıyor musunuz bu ürünü?
Ne güzel özetledin öyle rıza babaNasıl ki rakı, şişede durduğu gibi durmuyor; bu markanın ürünleri de kağıt üzerinde güzel ancak masanın üstünde aynı güzelliği yaşatamıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.